Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 10:15

6.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tichov potvrdil zlepšující formu a odnesly to Bohuslavice nad Vláří


Branky


4. M. Maniš , 27. P. Juřička , 65. M. Ruman , 80. F. Maniš , 87. M. Hrdlička - 21. M. Šebák (p.) , 69. L. Baklík
0

V Tichově se představil v neděli jeden z aspirantů na postup, celek Bohuslavic nad Vláří. Domácí tým ale v minulých kolech naznačil stoupající formu a tu přenesl i do utkání s Bohuslavicemi. Domácí šli do vedení už po čtyřech minutách hry, hosté z penalty srovnali. Tichov šel ale do půle znovu  dovedení. Druhý poločas přinesl hned čtyři branky, domácí navýšili své vedení, hosté utkání ještě zdramatizovali. Závěr ale patřil Tichovu, hosté hráli vabank a domácí jim vstřelil další dvě branky. Bohuslavice nad Vláří nakonec odjíždějí s nečekanou vysokou porážkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Tichov vyhrál půli o jedinou branku

Domácí Tichov vyhrál v minulém kole u vlachovické rezervy brankou Strušky a brousil si zuby i na jednoho z aspirantů postupu. Zdá se, že Tichov po sestupu ze III. třídy už konsolidoval svůj kádr a bude chtít ještě promluvit do konečné tabulky. Hosté z Bohuslavic nad Vláří jedou na vítězné vlně, nevyšel jim pouze úvodní duel ve Vlachovicích, který nezvládli ve druhém poločasu. Trenéru Divilovi chyběl ale citelně v Tichově kanonýr Krasňanský, který byl pracovně vytížen v hlavním městě a stále na seznamu marodů je loňský střelec Michal Bartoš. Začátek zápasu vyšel Tichovu na jedničku, když obrana Bohuslavjanů v nedělním ránu nejspíše ještě spala a ve 4. minutě je potrestal úvodním gólem Michal Maniš. Hosté byli z brzké branky očividně zaskočeni, ale postupem času i oni začali ohrožovat branku domácích. Bohuslavicím však příliš nevyhovovalo hřiště menších rozměrů v Tichově, kde nemohli plně rozvinout svoji kombinaci. Vyrovnat se však hostím přeci jen podařilo, po dvaceti minutách byla proti domácím nařízena penalta, k míči se postavil zkušený Mirek Šebák a pokutový kop proměnil. Poté se hra přelévala ze strany na stranu, každý tým chtěl jít do vedení, nakonec se to podařilo domácím po půlhodině hry, kdy je znovu dostal do vedení Juřička a do kabin se odcházelo za překvapivého stavu 2:1.

Domácí tým přidal další tři branky, hosté v závěru dvakrát inkasovali

Také druhý poločas přinesl stejný obrázek, domácí tým bránil těsný výsledek a vyrážel k rychlým kontrům. Bohuslavice se snažily o vyrovnání, ale v zakončení neměly potřebný klid, nebo jejich šance zachytila obrana domácích. Tichov dokázal uhájit svoji svatyni i díky zákrokům brankáře, hosté si s bojovností Tichova stále nedokázali poradit. Tichov šel v 65. minutě znovu do dvoubrankového vedení, kdy branku vstřelil Ruman a rázem to bylo 3:1. Hosté ale ještě nesložili zbraně a o čtyři minuty později snížili na rozdíl jediné branky Baklíkem. Bohuslavice nad Vláří ucítily šanci na vyrovnání a tlačily se na polovinu Tichova, ten ale velmi umně bránil a co prošlo, pochytal jejich brankář. Hosté v závěru už hráli vabank, neboť s blížícím se koncem utkání stále prohrávali o jednu branku, to ale byla voda na mlýn pro rychlonohé hráče Tichova, kteří v 80. minutě znovu odskočili na rozdíl dvou gólů, brankou Filipa Maniše. Hosté už se nezmohli na větší odpor a tři minuty před koncem dokonal jejich zkázu Hrdlička, který přehodil Bartozela v bráně Bohuslavic. Domácí tým tak bere tři body a potvrdil své poslední výkony, v Bohuslavicích mají znovu nad čím přemýšlet a následujícího volna tak mohou využít k odpočinku a doléčení šrámů. Tichov se o víkendu představí na Petrůvce, kde to nebude mít vůbec jednoduché.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří
Josef Kovařík, hráč: Do utkání jsem nezasáhl, trápí mne zranění kotník a potřebuju ho doléčit. Nezachytili jsme začátek, poté jsme vyrovnali, domácí šli znovu do vedení. Ve druhé půlce domácí odskočili na dvě branky, nám se podařilo snížit, ale v závěru jsme dostali další dva góly a bylo po nadějích.



Sestavy


Tichov
J. Maniš [-] - M. Sochora [-] (70. F. Maniš [-] ) , M. Ruman [-] (75. D. Ščuglík [-] ) , J. Struška [-] , O. Stružka [-] , T. Naňák [-] , J. Maňas [-] , L. Hruška [-] , M. Maniš [-] , M. Hrdlička [-] , P. Juřička [-]

TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří
L. Bartozel [-] - J. Hudeček [-] , R. Obadálek [-] , M. Zlatník [-] , J. Kovařík [-] (60. J. Švach [-] ) - Š. Urbánek [-] , C. Ťulpa [-] , M. Šebák [-] , Z. Kupčík [-] - L. Baklík [-] , J. Bařinka [-] -

ŽK: 43. J. Struška .
Hráči zápasu: M. Maniš , P. Juřička .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HOUŽVIČKA Čestmír - RUMAN Pavel (N), MAŇAS Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.