Horní Lhota si v domácím prostředí vyšlápla na Mirošov


0

Do Horní Lhoty zavítal v neděli brzy po obědě celek Mirošova, který v uplynulé sezóně dlouho proháněl Loučku v boji o postup. Letos už nejsou výkony týmy z Valašskloboucka tak suverénní a mužstvo prošlo řadou obměn. Domácí tým bývá v domácím prostředí nepříjemným protivníkem a to potvrdil i duelu s Mirošovem. Domácí celek vedl po půli už o dvě branky, hosté ještě zápas patřičně zdramatizovaly, ale tři body nakonec zůstaly doma a Horní Lhota si do tabulky připisuje další výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli po půli už o dvě branky

"Utkání se od úvodních minut hrálo ve velmi vysokém tempu. Ze začátku měli více ze hry hosté, naštěstí to ale nedokázali potvrdit vstřelenou brankou. Poté jsme iniciativu převzali my a odměnou nám bylo dvoubrankové vedení. Ke konci poločasu jsme hosty výrazně zatlačili na jejich polovinu, ale veškeré naše šance jsme nepochopitelně zahazovali. Dvakrát jsme dokonce nedokázali trefit prázdnou branku hostí. Do kabin se tak šlo za stavu 2:0. Do druhé půle jsme opět vstoupili aktivně a odměnou nám byla třetí branka, kdy si střílený centr našeho kanonýra Hlavičky srazil hostující obránce do vlastní sítě. Pak jsme však polevili a hosté během pár minut utkání zdramatizovali na rozdíl jediného gólu. To jich pochopitelně nakoplo a až do konce utkání nás zatlačili. S vypětím všech sil jsme ale jednobrankové vedení uhájili. Myslím, že pro diváky bylo k vidění velmi kvalitní utkání a jsem rád za naše mužstvo, že jsme kromě vítězství konečně odehráli utkání, které sneslo přísnější měřítka", tak viděl zápas kapitán domácí týmu Josef Šenovský. "Za výkon v první půli si domácí výhru zasloužili. My jsme začali hrát až za stavu 3:0 pro domácí, kdy nejprve skóroval Pavel Holba a poté jsem já přesným volejem dal našemu týmu šanci na remízu. Bohužel jsme již soupeře dotáhnout nedokázali. Utkání jsme si ale prohráli sami a pokud nezačneme trénovat, tak nás bude balon poslouchat tak, jak to vypadalo v prvním poločase", hodnotí zápas v Horní Lhotě kanonýr Mirošova Pavel Rajznauer. V dalším kole přivítá jehio celek poslední tým tabulky z Jestřabí. Horní Lhotu čeká v sobotu těžká šichta s třetím týmem tabulky - rezervou Provodova.

Hosté ve druhém dějství utkání ještě zdramatizovali



Ohlasy k zápasu


SK Horní Lhota
Josef Šenovský, hráč: Velmi kvalitní utkání jsme zvládli, povedl se nám začátek utkání a vytěžili jsme z něj tříbrankový náskok, který se nám nakonec podařilo udržet. V závěru jsme se strachovali o výsledek, ale tři body jsme uhájili. Výkon týmu byl dobrý a snesl už přísnější měřítko.

FC Mirošov
Pavel Rajznauer, hráč: Nebyli jsme úplně spokojeni s výkonem rozhodčího, kdy o jeho přehledu nejlépe svědčí to, že v letošním druhém zápase, který nám pískal, opět nebyl ani schopen správně uvést střelce našich branek. Utkání jsme si ale prohráli sami a v závěrečném tlaku se nám už vyrovnat nepodařilo.



Sestavy


SK Horní Lhota
R. Plšek [-] - J. Bruník [-] (75. D. Maňas [-] ) , P. Smištík [-] (85. P. Hlavenka [-] ) , P. Hlavička [-] (90. R. Váňa [-] ) , F. Brostík [-] , Z. Plášek [-] (65. J. Masař [-] ) , J. Šenovský [-] , A. Ščuglík [-] , J. Plášek [-] , J. Váňa [-] , V. Majerik [-]

FC Mirošov
F. Šenkeřík [-] - A. Juráň [-] , D. Ház [-] (75. J. Řepka [-] ) , P. Rajznauer [8.0] , D. Andrýs [-] , T. Mikulčík [-] (55. L. Soukup [-] ) , P. Holba [8.0] , O. Němeček [-] , L. Strouhal [-] , D. Maniš [-] , V. Frys [-] (55. M. Obadal [-] )

ŽK: 63. P. Smištík - 88. D. Andrýs .
Hráči zápasu: J. Šenovský , P. Hlavička - P. Holba .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: MATUCHA Jiří - VYCUDILÍK Rostislav (N), LYSÁK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.