3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 17:30

3.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

9.0

Nápoje

9.0

Jídlo

6.0

Hrací plocha

9.0

Zázemí

8.0

Rezerva Nedašova pokračuje ve spanilé jízdě a porazila Lipovou


Branky


0

Na hezky upravené hřiště v Nedašově zavítali v sobotu fotbalisté z Lipové. Favoritem utkání byl domácí celek, který si v minulém kole zastřílel v Jestřabí a na domácím trávníku navíc body jen tak nerozdává. Hosté z Lipové si v posledním kole doma hladce poradili s Hřivínovým Újezdem a na úspěch pomýšleli i v utkání v Nedašově. Domácí celek však potvrdil roli papírové předpoklady a duel nakonec dokázal ovládnout. Nedašovská rezerva vyhrála o tři branky a usadila se na čele tabulky IV. třídy skupiny B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedašov dokázal v první půli zužitkovat svoji převahu

Utkání  se hrálo na velmi pěkně upraveném hřišti v Nedašově před stovkou diváků, což je návštěva na některá divizní utkání a v Nedašově místní rezerva táhne. Proč by ne, už na jaře se prezentovala výbornými výkony a dlouho proháněla vedoucí celky v boji o postup, nakonec skončila na velmi lichotivém třetím místě za Loučkou a Bohuslavicemi nad Vláří. Lipová představila v sestavě nestora Miloše Vaňka, který i v 55 letech prohání po hřišti mladíky a ti se přes něj jen obtížně prosazují. Domácí tým však disponuje výbornými fotbalisty, kteří okusili i vyšší soutěže a byli v utkání jasným favoritem. Začátek zápasu také patřil domácí rezervě, která velmi dobře kombinovala a hostům míč příliš nepůjčovala. Lipová se v prvním dějství zaměřila na bránění a brankář Němeček byl v neustálé pernamenci. Domácí celek neproměnil několik dobrých možností ke skorování, ujala se jen střela Jaroslava Fojtíka a Nedašov vedl 1:0. Lipová čekala na brejkové situace, ty ale nepřicházely, Nedašov byl u míče rychleji a měl i větší pohyb na hřišti. Do kabin se odcházelo za vedení favorita, ale jeho výhra mohla i podstatně vyšší.

Nedašovský Jaroslav Fojtík zkompletoval v utkání svůj hattrick

Ve druhém dějství se obraz hry změnil, hosté po vyříkání v kabině náležitě ožili a i oni se dostávali do útočných akcí. Domácí tým mohl litovat neproměněných šancí z první půle, protože hosté byli stále ve hře. Pozor si Nedašovjané museli dát na tvrdé střely Kleina, který ale tentokrát neskóroval. Nedašovjané byli trošku zaskočeni z aktivní hry hostí a tak byli diváci svědky poměrně zajímavého duelu. Druhou pojistku domácího týmu vstřelil znovu Jaroslav Fojtík, který byl v zápase velmi aktivní. Hosté při brance reklamovali ofsajd, rozhodčí však gól Fojtíka nakonec uznali. Definitivní podobu výsledku dal znovu Jaroslav Fojtík, který tak zkompletoval v zápase hattrick a společně s Davidem Novákem byl vyhlášen hráčem utkání. Lipová už neměla sílu na zvrat, přesto ve druhé půli předvedla sympatický výkon. Tři body tak zůstaly v Nedašově, domácí neinkasovaly branku, v příštím kole je však čeká těžký duel v Tichově, který dokázal vyhrát ve Hřivínově Újezdě. Lipová se představí na domácí půdě, kde body jen tak nerozdává a soupeřem jí bude rezerva Vlachovic.

 

Fotogalerii z utkání najdete zde - http://nasevalassko.rajce.idnes.cz/Fotbalove_utkani_TJ_Nedasov_B_-_Lipova_3_0_20.8.2016#



Ohlasy k zápasu


TJ Nedašov B
Vojta Holba, trenér: Byl to pro nás těžký zápas především po psychické stránce, chtěli jsme se našim fanouškům revanšovat za nevýrazný výkon proti Petrůvce a to se nám nakonec podařilo. Měli jsme většinu času výraznou územní převahu, hosté se zaměřili na obranu a chtěli hrozit z brejků. Obrana nám však fungovala spolehlivě a branku jsme nakonec nedostali. Tři góly se nám podařilo vstřelit střelecky disponovaným Jarkem Fojtíkem. Další příležitosti jsme nevyužili, ale s výsledkem panuje spokojenost.Hráčům chci poděkovat za výkon, utkání odmakali a odběhali naplno a celý tým zahrál na jedničku.

TJ Lipová
Pavel Tomeček, trenér: První poločas nás soupeř přehrával a dělal nám problémy hodně vysokým napadáním, druhý poločas už byl z naší strany o hodně lepší, se soupeřem jsme hráli vyrovnanou partií, než jsme dostali druhý neregulerni gól po hrubé chybě rozhodčího, poté už jsme neměli sílu ze zápasem něco udělat.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: HOUŽVIČKA Čestmír - ŠURÁŇ Petr (N), VAŠIČKA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.