2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2016 10:00

1.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Nedašova v úvodním duelu přetlačila Petrůvku


Branky


0

Šlágr kola se odehrál v nedělním dopoledni na pěkně připraveném hřišti v Nedašově, kam zavítala nevyzpytatelná Petrůvka. V první půli se diváci v Nedašově branky nedočkali. Domácí celek poslal v úvodu druhého dějství do vedení Novák a druhou branku přidal Fojtík. Kosmetickou úpravu výsledku dal čtvrthodiny před koncem hostující Luboš Kovařík a tři cenné body nad silným protivníkem nakonec zůstaly v Nedašově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli diváci v Nedašově branku neviděli

Do Nedašova přijela v nedělním dopoledni za slunečného počasí Petrůvka. Domácí celek se už v soutěži dokonale zabydlel, když ve své premiérové loňské sezoně skončil na velmi lichotivé bronzové příčce. Na Petrůvce nejspíš nebyli příliš spokojeni s celkovým umístěním týmů, když mužstvo ztratilo některé dobře rozehrané zápasy. První půle byla hodně opatrná, soupeř přijel do Nedašova výborně takticky připraven a téměř nepouštěl domácí do šancí. Až na pár vyjímek, kdy domácí slibně rozjetou akci pokazili, byl gólman hostů Halaxa bez větší práce. Domácí tým se v utkání spoléhal na své zkušené hráče, kteří umí podržet míč, Petrovjané byli zase velmi nebezpeční ze vzduchu, kde kralovali bratři Kovaříkové. Na nově zrekonstrovaném hřišti v Nedašově se na úvod velmi slušná návštěva, kterou představovala osmdesátka fanoušů, branky nedočkala a výsledek prvního poločasu byl spravedlivým vyjádřením poměru sil na hřišti. Do druhého dějství se tak čekalo na úvodní branku.

Domácí šli do dvoubrankového vedení, za hosty korigoval výsledek Luboš Kovařík

Druhou půli se Nedašov přece jenom zlepšil a výsledkem byl vlastní gól hostů. Branka byla nakonec připsána v 53. minutě Dominiku Novákovi. Domácím tedy vyšel vstup do druhého poločasu na jedničku. Když přišla druhá branka zásluhou Fojtíka, zdálo se být vše jisté. Druhá trefa domácích přišla o deset minut později, v 63. minutě a Nedašovjané si už mysleli, že mají tři body z utkání s Petrůvkou v kapse. Ale hosté se nevzdali a zápas patřičně zdramatizovali. Nejprve trefil krásně přímý kop v 74. minutě Luboš Kovařík, který fotbalově vyrůstal ve Slavičíně a později léta působil v Luhačovicích.  A aby toho nebylo málo, tak v 86.minutě mohl dokonce hostující celek vyrovnat, po faulu z pokutového kopu, ale bek Petrůvky trefil tyč. Nedašov nakonec urval tři body s těžkým soupeřem pro sebe, Petrůvka nedala v Nedašově svoji kůži lacino. Domácím vyšel skvěle nástup do druhé půle, hosté se v závěru hodně zlepšili a neproměněná penalta je bude ještě dlouho mrzet. V příštím kole se nedašovská rezerva představí v Jestřabí, naopak Petrůvka přivítá na domácí půdě nováčka z Vlachovic a to bude nejspíše tvrdý oříšek.



Ohlasy k zápasu


TJ Nedašov B
Jiří Fojtík, hráč: Petrůvka se u nás představila v dobrém světle, nám se podařilo jít do dvoubrankového vedení, v závěru jsme si utkání zkomplikovali a v závěru hosté naštěstí neproměnili pokutový kop. Body se silným protivníkem jsou cenné a výhra z prvního zápasu je vždy důležitá...

TJ Sokol Petrůvka
František Gottfried, funkcionář: V první půlhodině hry jsme byli aktivnější, ale pak iniciativu převzali domácí a ti na rozdíl od nás z převahy vytěžili dvě branky. Už se zdálo, že se zápas v klidu dohraje. Po parádní brance Lubi Kovaříka bylo znovu o co hrát. To nás zvedlo a závěrečný tlak vyústil v penaltu, kterou jsme neproměnili. Takže výsledkově zklamání. Co se týká hry, byli, jsme vyrovnaným soupeřem, ale na body jsme nedosáhli.



Sestavy


TJ Nedašov B
J. Švach [-] - D. Novák [-] , J. Fojtík [-] , J. Řehák [-] (46. J. Bartoška [-] ) , J. Fojtík [-] , Z. Hrnčiřík [-] (82. J. Vilímek [-] ) , J. Kolínek [-] , D. Novák [-] (75. J. Novák [-] ) , R. Švach [-] (69. R. Fojtík [-] ) , M. Prekop [-] , M. Novák [-] (87. A. Beňo [-] )

TJ Sokol Petrůvka
J. Halaxa [-] - P. Remo [-] , L. Kovařík [-] , R. Čada [-] (61. O. Stach [-] ) , M. Miklas [-] (70. F. Hasík [-] ) , J. Pešek [-] , P. Korvas [-] , K. Kořínek [-] , J. Juřica [-] , P. Kovařík [-] , L. Hubáček [-]

ŽK: 63. D. Novák , 77. M. Prekop , 90. J. Kolínek .
Hráči zápasu: D. Novák , J. Fojtík - L. Kovařík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: RUMAN Josef - ŠENKEŘÍK Daniel (N), KRAJÍČEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.