2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 16:30

26.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boj o špici pro Rýmařov


Branky


0

Michalčák svou trefou jen snížil domácí náskok. Jak viděl utkání trenér Milan Furik?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

„Utkala se dvě mužstva z horní poloviny tabulky a tomu odpovídalo i nasazení v zápase. Havířov přijel velice dobře nachystaný na náš způsob hry. Obě mužstva hrála velice zodpovědně a gólových šancí moc k vidění nebylo. První velkou šanci měl Havířov, ale v koncovce selhal. Naopak my jsme svoji první větší šanci využili, když Michal Furik vyhrál souboj na soupeřově polovině a svým přesným centrem našel hlavu Šupáka, který využil svých předností a skóroval. Druhá branka padla po centru Šupáka, který našel na zadní tyči Jiřího Furika. Ten se neukvapil a našel v pokutovém území nabíhajícího Dydowicze, který se nemýlil. Havířov vystřídal a vsadil vše na dlouhé centry. Brzy korigoval výsledek, když jeden z centrovaných míčů usměrnil za záda našeho brankáře Michalčák. V závěru měl stoprocentní šanci Šupák, ale již překonaného brankáře hostí zaskočil akrobatickým zákrokem jeden z havířovských obránců a vykopl míč z brankové čáry,“ popsal utkání trenér Rýmařova Milan Furik. 



Sestavy


SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - M. Hoza [-] , T. Krejčí [-] , P. Ondruška [-] , T. Šupák [-] , T. Němec [-] (75. Z. Horák [-] ) , D. Dydowicz [-] , J. Furik [-] , R. Němec [-] , J. Harazin [-] , M. Furik [-]

MFK Havířov
J. Kodeš [-] - P. Lisický [-] , M. Matušovič [-] , L. Skoupý [-] , J. Cenek [-] (67. T. Gomola [-] ) - T. Omasta [-] , M. Švábík [-] , J. Klejnot [-] (67. P. Michalčák [-] ) , T. Wojnar [-] , P. Zupko [-] , J. Uher [-] -

ŽK: 19. J. Furik , 75. P. Ondruška , 90. T. Šupák - 18. M. Matušovič , 40. P. Zupko , 48. L. Skoupý , 64. J. Cenek , 84. P. Lisický , 89. P. Michalčák , 89. T. Wojnar .
Počet diváků: 165. Rozhodčí: Kneisl Zdeněk - GALÁSEK Michal, MANKOVECKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.