3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 14:00

9.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Havířov doma body nerozdává


Branky


0

Havířov si poradil doma s Novým Jičínem a posunul se na druhé místo tabulky hned za lídra soutěže Valašské Meziřící, za kterým zaostává už jen o 5 bodů. Utkání rozhodl až druhý poločas a ukázalo se, že Nový Jičín byl velmi zdatným soupeřem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

33. minuta oživila naděje Nového Jičína

Havířov začal utkání velmi  dobře a už ve 14. minutě se ujal vedení, když se prosadil hlavou na zadní tyči Tomasz Gomola. 1:0.

 

 

Ale tento gól jako by domácím borcům spíše uškodil. A soupeře naopak nabudil. Nový Jičín si vytvořil několik velmi zajímavých šancí, ale koncovka je to co hosty z Nového Jičína neustále v této sezóně trápí.

 

Až ve 33. minutě musel vše zlomit velezkušený novojičínský kanonýr Radovan Lokša. Parádní ranou srovnal skóré na 1:1 a dal tak hostům šancí na nějaký bodový příspěvek do tabulky, kde potřebují každý bodík.

Gomola to pojistil

Ve druhé půli se někteří diváci nestačili ještě posadit a Indiáni už opět vedli.

 

V 46. minutě se totiž do koncovky dostal Petr Lisický a ukázal, jak se mají šance proměňovat. Naznačil střelu a pak lobem poslal míč s přehledem do sítě. 2:1.

 

Hosté se, ale nechtěli s tímto výsledkem smířit a domácí se museli strachovat o výsledek až do konce utkání, lépe řečeno do 86. minuty.

 

V tomto časovém období totiž domácí tým uklidnil kdo jiný než Tomasz Gomola a stanovil tak výsledek na 3:1 pro havířovské indiány.

 



Sestavy


MFK Havířov
P. Rohel [-] - P. Michalčák [-] (46. K. Skoupý [-] ) , D. Musiol [-] , P. Lisický [-] , P. Cigánek [-] - M. Matušovič [-] , T. Omasta [-] , P. Zupko [-] , T. Wojnar [-] (81. J. Cenek [-] ) , M. Švábík [-] (70. J. Uher [-] ) - T. Gomola [-]

FK Nový Jičín
J. Tichánek [-] - D. Javorek [-] , P. Macíček [-] , M. Švec [-] , O. Malina [-] - J. Opatřil [-] , L. Uhlíř [-] (69. M. Kiss Farkas [-] ) , J. Juříček [-] , J. Kalich [-] - M. Fertál [-] (54. J. Smolarčík [-] ) , R. Lokša [-] -

ŽK: 51. T. Gomola , 78. P. Cigánek - 54. J. Juříček , 65. J. Kalich .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Poláček David - SLAMINKA Jozef, KONTORŠIKOV Maxim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.