Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2016 17:00

1.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

8.0

Jídlo

9.0

Hrací plocha

10.0

Zázemí

7.0

Nováček z Jeseníku přenechal tři body Havířovu


Branky


0

Jeseník prohrál svůj první zápas v divizi s Havířovem. Herně mužstvo nezklamalo, odehrálo divizní premiéru důstojně a s ohledem na průběh utkání by výsledku lépe slušela remíza.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začal to Matušovič

Dlouho se na hřišti nic dramatického nedělo, oba soupeři se oťukávali a čekali, s čím přijde ten druhý. Jeseník měl první větší možnost z přímého volného kopu po faulu na Navrátila, ale Karakasidis trefil zeď. Naopak nařízený trestňák na druhé straně přinesl havířovské vedení: Matušovič od postranní čáry namísto centru poslal přímou střelu na bránu a gólman Pastucha se s balonem nepotkal. 0:1. Havířov se do té doby k ničemu vážnějšímu nedostal a laciným gólem získal poločasový náskok. Ten mohl těsně před přestávkou smazat Navrátil, který si po Kyselově přihrávce naběhl před branku a z voleje v gólové šanci přestřelil.

Ukončil to Skoupý

Druhou půli začal Jeseník aktivně, snažil se kombinovat i více střílet z dálky a už v 51.minutě se to vyplatilo. Minka, který na poslední chvíli nahradil v základní sestavě Hanzlíka, napřáhl z dvaceti metrů a lehce tečovaný míč doplaval k tyči – 1:1. Euforii na jesenickém stadionu zmrazila povedené havířovská akce v 65. minutě, kdy se po centru z pravého křídla prosadil v malém vápně Skoupý a zblízka podruhé překonal Pastuchu. A to byl vlastně rychlý konec jesenických nadějí na první divizní body. Ve zbytku zápasu mužstvo dřelo, snažilo se, výraznější příležitost si ovšem nepřipravilo. Nejblíže k dalšímu gólu byl naopak hrající trenér hostí Matušovič, když dostal míč za obranu a bleskurychlou střelou těsně minul vzdálenější tyč.



Ohlasy k zápasu


FK Jeseník
Petr Ševčík, trenér: Havířov hrál účelně a jednoduše, my jsme možná dopláceli na méně zkušeností a naivitu. Hráči na to určitě mají a nikdo v poli vyloženě nezklamal. Ale musíme si zvyknout na odlišný způsob fotbalu v divizi. O výsledku rozhodly naše individuální chyby.




Sestavy


FK Jeseník
J. Pastucha [-] - P. Navrátil [-] , L. Woitek [-] , J. Vavrač [-] , B. Mlynář [-] (83. M. Hanzlík [-] ) , P. Plhák [-] (69. A. Bříza [-] ) , P. Kysela [-] , J. Minka [-] , J. Karakasidis [-] , D. Macura [-] , V. Novák [-]

MFK Havířov
R. Smětak [-] - P. Lisický [-] , P. Cigánek [-] , P. Michalčák [-] - P. Zupko [-] , T. Wojnar [-] (84. J. Cenek [-] ) , J. Uher [-] , T. Omasta [-] (76. M. Švábík [-] ) , L. Skoupý [-] , M. Matušovič [-] - K. Skoupý [-] (70. T. Gomola [-] ) -

ŽK: 19. V. Novák , 42. D. Macura , 87. A. Bříza - 27. P. Cigánek , 62. M. Matušovič , 80. T. Gomola .
Počet diváků: 225. Rozhodčí: VOJÁČEK Milan - ŘEZNÍČEK Tomáš, SVOBODA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.