Bobrová udeřila po přestávce a připsala si tři body


Branky


0

Bobrová se po výhře 3:0 nad Hamry posunula na třetí místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Do Bobrové přijely Hamry, které měly třízápasovou vítěznou sérii včetně výhry nad lídrem z Bohdalova, domácí se museli obejít bez potrestaného střelce Svobody.


Utkání začalo vyrovnaně, přesto se domácí Míra Mašek dvakrát ocitl ve výhodné pozici před Pinkavou, ale nezakončil. Na druhé straně domácí golman Martin Smažil s námahou vytěsnil u tyče ránu hostů na roh.

 

Pak byli více na balonu hosté, k čemuž jim domácí dopomáhali vlastními nepřesnostmi. Do pauzy však ani jeden tým přes veškerou snahu nedokázal skórovat.

Bobrová se třikrát prosadila

Na začátku druhé půle se ocitl ve výborné pozici domácí Hrbek, ale míč mu utekl. Pak se hra opět vyrovnala a čekalo se na první gól.

 

Ten přišel v 65. minutě, kdy si Michal Hájek zpracoval dlouhý balon na roh malého vápna a křižnou ranou do šibenice otevřel skóre.

 

Hosté reagovali posílením útoku a zejména ze standartních situací domácím několikrát zatápěli. Ti však odolávali a z protiútoků začali ohrožovat hostující branku.

 

Rozhodnutí přišlo v 84. minutě, kdy se na konci povedené kombinace ocitl Petr Dvořák sám před Pinkavou a k tyči neomylně zacílil. Za pět minut potvrdil výhru domácích střelou o tyč Vojta Křepela. V nastavení ještě Míra Mašek neproměnil samostatný nájezd, ale pak se již mohli domácí radovat z vybojovaného vítězství nad silným soupeřem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: Hrálo se vyrovnané utkání, v některých pasážích zápasu měli hosté i mírnou převahu. Jsme rádi, že se nám nakonec podařilo utkání zlomit v naši výhru.

FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Vyrovnaný zápas jsme si bohužel pokazili chybami vzadu, které soupeř dokázal potrestat. V útoku jsme si moc šancí nevytvořili a tak odcházíme s porážkou.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - KRATOCHVÍL Rostislav (N), SRNSKÝ Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.