Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2016 17:30

10.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásno jde do čela, Sedlo stále čeká na první body


0

Stejně, jako v předchozím utkání naskočilo Staré Sedlo do zápasu jen v jedenácti lidech. Opět nějakým způsobem polepilo svou sestavu a odhodlaně dorazilo na hřiště favorita, ale ani bojovností se mu nedokázalo vyrovnat, ačkoli je nutné zmínit to, že Krásno se jeho hře hodně přizpůsobilo a diváci nesledovali příliš pohledné utkání. Přesto si však Baník výsledek dokázal pohlídat a nakoenc opět poměrně snadno zvítězil. Další tři body ho tak posouvají do čela tabulky, ale je pravdou, že druhý Chodov má na Baník ještě utkání k dobru. To Sedlo už je o pět bodů poslední a zdá se, že se ze své mizérie jen tak neoklepe. O víkendu navíc přivítá na svém hřišti Chodov, a ten mu nebude se svými postupovými ambicemi rozhodně chtít nic nechat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásno si v první půli vytvořilo dostatečný náskok

Od začátku bylo očividné, že se na hřišti Krásna nebude jednat o nějaké zvlášť pohledné a atrakivní utkání. Krásno se přizpůsobilo Sedlu a hrálo velmi otráveně a také mělo menší problémy, způsobené jakousi laxností. Sedlo is stěží dokázalo dát balón, a tak se hrálo zejména na půlce. I za všech těchto okolnostísi však Krásno dokázalo vytvořit v první půli důležitý náskok, nejprve, když se po rohovém kopu halvou prosadil Roman Schlossbauer ml. a v pětatřicáté minutě pak ještě přidal druhý zásah kapitán Wolfgang Lorenz, který se nádherně trefil zpoza vápna. Do šaten tak odcházel Baník v klidu a po první půli bylo v podstatě už rozhodnuto.

Makrlík se postaral alespoň o čestný zásah

Ani ve druhé půli týmy diváky příliš nepotěšily a hrálo se stále nezáživné a nepohledné utkání, ale popravě nemůžeme Sedelským nepřiznat sympatickou snahu, která ale, bohužel, utkání beztak nezkvalitnila. A i když se ve dvaasedmdesáté minutě prosadil z přímého kopu Lukáš Šereda a zvýšil už na 3:0, Sedlo stále bojovalo alespoň o čestný zásah a nakoenc se také dočkalo, když se v poslední desetiminutovce prosadil také Jan Makrlík, který se přidržel nakopnutý balón a dokázal si se svou pozicí skvěle poradit. Sedlu ale už branka k ničemu nepomohla, výsledek zápasu: 3:1 pro Krásno.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Krásno
Wolfgang Lorenz: Zápas měl stejný průběh, jako o víkendu. Byla to nepohledná holomajzna, slátanému Sedlu to nešlo a na hřišti se spíše motalo a my jsme se mu přizpůsobili. Opět jsme ale dokázali dát dost gólů na to, aby jsme zvítězili. Sedlo se prosadilo pouze jednou, když míč až do branky opět se štěstím dotlačil už známý Makrlík.




Sestavy


TJ Baník Krásno
M. Košťál [-] - O. Pikal [-] , J. Masopust ml. [-] , P. Michalec [-] , R. Schlossbauer ml. [-] (82. L. Ruppert [-] ) - L. Šereda [-] , K. Šereda [-] , K. Václavík [-] , M. Kvapil [-] , J. Husák [-] (46. R. Trnka [-] ) - W. Lorenz [-] (80. R. Bejček [-] ) -

TJ Staré Sedlo
T. Eliáš [-] - R. Šalka [-] , M. Jirušek [-] , J. Hajdu [-] , M. Veits [-] , J. Makrlík [-] , K. Hladký [-] , P. Feistl [-] , L. Zikmund [-] , B. Jokeš [-] , J. Beránek [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: Godža Ladislav - BEJČEK Rostislav (N), ZIKMUND Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.