0:5
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

8.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlo padlo i ve svém posledním utkání, v nadstavbě nezískalo ani jeden bod


0

Staré Sedlo odehrálo velmi dobrou sezónu a dokázalo postoupit také do nadstavbové části soutěže. Jenomže pak se začal tým pomalu rozpadat a Sedlo mělo problém dát dohromady na každý zápas vůbec alsepoň jedenáct hráčů. Závěr byl tedy až příliš trpký, protože starosedelský tým nedokázal získat o rozdělní soutěže jediný bod a všechyn zápasy prohrá, včetně toho posledního, z Lomnicí, který skončil 0:5. Staré Sedlo dostalo za osm zápasu 37 branek a dalo jich pouze pět. To je až katastrofická bilance. Přesto, páté míso rozhodně nezní tak špatně. Lomnice se po snadné výhře před posledním kolem dotahuje bodově na třetí Poříčí a v posledním kole si to rozdá v přímém souboji o druhou příčku s Krásnem, pokud tedy do boje ještě nezasáhne Poříčí neočekávnou výhrou s Chodovem. Tyto tři celky, tedy Lomnice, Poříčí a Krásno, mají velkou motivaci. Chodvo postoupit nehodlá, a tak bude znamenat druhá příčka velké štěstí. Poslední kolo bude napíanvé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lomnice se střelecky trápila, dařilo se jen Haufovi

Staré Sedlo se na poslední domácí utkání a poslední utkání v sezóně sešlo ostudně jen v deseti lidech a bylo Lomnicí od začátku až do konce výrazně přehráváno. Lomnice prakticky byla po celý průběh zápasu v šanci a domácí se potili v obraně. Hosté byly ale i přes konenčý výsledek v útoku hodně bezzubí, spálili mnoho velkých šancí a prosazovali se jen zřídka. Střelecky se dařil o jen jednomu hráči, Stanislavu Haufovi, který ve dvanácté minutě otevřel skóre. V pětadvacáté mintuě zvýšil Stanislav Hauf na 2:0 a o chíli déel ho tedy ještě jednou brankou podpořil také František Čermák. Za stavu 3:0 už bylo definitivně rozhodnuto, ale Lomnice nepolevovala a stále se tlačila do zakončení. Opět ale spálila mnoho tutovek a v závěru poločasu se nakoenc dočkal pouze jen Stanislav Hauf. Hattrick tak posunul Lomnici do vedneí 4:0 a druhá půle měla být pouhou formalitou. 

Ve druhé půli se trefil jen Čermák, Sedlu dorazil jedenáctý hráč

Ve druhé půli byl obraz hry naprosto totožný, i když je pravdou, že se od lomnického tempa postupně maličko ustupovalo. Asi nejzajímavýjším monentem druhé půle byl příjezd Karla Haldkého v pětašedesáté minutě, který na hřišti doplnil svých deset spoluhráčů. O chvíli déle sice ještě zápas trochu okořenil také František Čermák pátým zásahem, ale více už utkání skutečně nanabídlo. Lomnice spálila desítky šancí, ale mrzet í to nemusí. Má tři body a postup vlastně ve svých rukách.



Ohlasy k zápasu


TJ Staré Sedlo
Ladislav Zikmund: My jsme hráli snad dvaasedmdesát minut jen v deseti lidech, přesto můžeme být rádi, že nám ten jedenáctý hráč alespoň dorazil. Více není k utkání asi třeba, co říkat. Soupeř byl po celý zápas lepší a nedal nám šanci. Já jim gratuluji k vítězství a jsme rád, že pro nás sezóna končí.

TJ Lomnice B
Miroslav Kasl: Staré Sedlo začalo hrát zápas jen s deseti hráči a jedenáctý dorazil asi až dvacet minut před koncem. Opět nedorazil na zápas rozhodčí, takže pískal laik, ale pískal velmi dobře. Staré Sedlo se za celý zápas nedostalo do šance, my jsme měli naopak šancí za tři zápas dohromady, ale dali jsme bohužel jen pět gólů. Museli jsme sice doplnit tým o dorostence, protože nás bylo také málo, ale zápas jsme zvládli dobře. Jsem rád, že kluci konečně zabrali a podali výkon, jaký jsme po nich chtěl. Hráli na sto procent a výhru si zasloužili.



Počet diváků: 20.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.