Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 15:00

7.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodov udělal důležitý krok za postupem


0

Chodvo měl v Lomnici velmi těžkou úlohu, ale zápas zvládl na výbornou. Rozhodl prakticky už velmi rychle, vystihl zaátek a po deseti minutách už vedl 2:0. Po pětačtyřiceti minutách bylo rozhodnuto a druhá půle se jen dohrávala. Suverénní Spartak si tak pomalu, ale jistě kráčí za postupem, a pokud získá v příštím utkání na domácí půdě s Krásnem, které bude nejspíš klíčovým, alespoň bod, postup už ho nejspíš nemine. To Lomnice už postupové ambice nemá a jejím cílem bude nejspíš třetí místo, na to ale nyní ztrácí tři body. Poslední už ale být nemůže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chodov rozhodl velmi rychle

Hosté na nic nečekali, k zápasu přistoupili zodpovědně a aktivně, přebrali iniciativu a chtěli se už v začátku připravit dobrou pozici pro body. To se vydařilo skvěle. V deváté minutě se trefil Jan Kůrka a v desáté hned Radek Jespičuk st. a bylo v podstatě rozhodnuto. Chodov měl i nadále navrch a dirigoval tempo hry, ale Lomnici se podařil otrochu zpevnit obranu, a tak se zápas trochu uklidnil. Přesto však domácí tým stále neměl žádné šance pro to, aby se vrátil do zápasu. A vždy kdž hru tochu otevřel, tak byl Chodov velmi nebezpečný. To potvrdil také ve čtyřicáté minutě ,kdy další trefou už definitivně rozhodl o osudu utkání Radek Jesipčuk st. svým druhým gólem. 

Chodov už jen kontroloval hru

Ve druhé půli se CHodov trochu stáhl a dal Lomnici více prostoru, precizní prací, ji ale nenabízel žádné šance a zápas jen v poklidu a s jistotou kontroloval. Tempo a snaha Lomnice postupně opadávali a zápas už se jen dohrával. Tím, že Lomnice přestala útočit se zase více začal dopředu talčit Chodov, který se tak díky tomu v závěru dočkal ještě jedné trefy, o níž se postaral Břetislav Benda. Hosté tak nakoenc odvezli z Lomnice důležité tři body za výhru 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Lomnice B
Miroslav Kasl: Na tento zápas bych raději rychle zapomněl. Ale Chodov přijel tradičně s kádrem zkušených fotbalistů a od první minuty bylo znát, že jsou lepší, než my. Rychle nám dali dvě branky a bylo rozhodnuto, pak už jen své vedení udržovali a párkrát ještě navýšili. My jsme tedy měli také nějaké tutovky, ale měli mladého brankáře a ten nás vychytal. Chodov hrál ale takticky dobře, zkušeně a my jsme neměli šanci. Ti kluci to prostě umí.

TJ Spartak Chodov B
Jiří Andrš: Na zápas jsme odjížděli celkem s obavami, soupeř mohl posílit o hráče A-týmu, kdežto u nás to nešlo, takže jsme si museli poradit. Ale byli jsme na ně připravený, i když musel do branky naskočit Kovařík, který chytal velmi dobře, žádnou chybu neudělal a hráli jsme díky němu na nulu. Byli jsme o hodně lepší a zápas jsme si zkušeně ohlídali. Vše proběhlo podle představ a máme tři body.



Sestavy


TJ Lomnice B
J. Marka [-] - R. Bureš [-] , M. Pitner [-] (46. F. Obešlo [-] ) , R. Macek [-] , M. Veselý [-] , S. Hauf [-] (72. F. Čermák [-] ) , M. Zach [-] , M. Štěpanovský [-] (81. D. Furch [-] ) , J. Suchý [-] (46. R. Schrehart [-] ) , T. Tonhauser [-] , M. Matoušek [-]

TJ Spartak Chodov B
T. Kovařík [-] - B. Benda [-] , J. Frána [-] (40. L. Rau [-] ) , J. Kůrka [-] (69. R. Jesipčuk ml. [-] ) , M. Boči [-] , R. Jesipčuk st. [-] (83. Š. Kiss [-] ) , J. Pinc [-] , M. Hopf [-] , J. Jiroušek [-] , R. Fojtík [-] , M. Kopecký [-]

ŽK: 63. J. Jiroušek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.