3:4p.
(3:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 15:00

5.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnanost soutěže ztvrdila další remíza, Poříčí a Lomnice se musely dělit


Branky


5. V. Friml , 29. T. Reitmeier , 45. Š. Dubaj (p.) - 25. F. Čermák , 43. T. Dlesk , 77. R. Bureš
0

Z první pětice odpadlo pouze Staré Sedlo, které na největší elitu po rozdělení ztrácí a na základě toho musí řešit velmi nepříjemnou situaci uvnitř rozpadajícího se klubu. Zbytek týmů jen a jen potvrzuje neuvěřitelnou vyrovnanost a v souboji o postup a zároveň ukazují svou kvalitu. A to vše potvrdilo také utkání rezerv Královského Poříčí a Lomnice, které skončilo nakoenc spravedlivou dělbou za remízu. Ale rozhodně to nebylo nudné, taktické a opatrné utkání, padlo šest gólů a diváci se určitě dobře bavili. A velmi kavlitní a napínavou podívanou nabídly také pokutové kopy, které rozhodly o výsledku až v sedmé sérii. Druhý bod brala Lomnice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poříčí dvakrát přišlo o vedení, ale nakonec mělo při odchodu do šaten beztak mírný náskok

Už v páté minutě udělala obrana Lomnice poprvé menší chybu, když dala zbytečně příliš prostoru Viktoru Frimlovi, který brzy otevřel skóre. Následně se však hra uklidnila a hrálo se vyrovnané utkání, ve kterém Poříčí hrálo trochu více s balónem a Lomnice čekala na brejky, ale přesto z žádné ze stran příliš šancí k vidění nebylo. Uktání obíralo o tempo ohromné vedro, které všem hráčům pozici na trávníku velmi ztěžovalo. Přesto ale nepřipravilo diváky alespoň o branky. V pětevdacáté minutě totiž dokázal vyrovnat František Čermák, ale Poříčí rychle reagovalo trefou Tomáše Reitmeiera a vzalo si vedení zpět. A tak delší dobu opět vedlo, než se ve třiačtyřicáté minutě Lomnice opět zmohla na vyrovnání po dobrém zásahu Tomáše Dleska. I na tuto trefu dokázalo ale Poříčí opět velmi rychle zareagovat a s pomocí penalty dokázal vrátit v poslední minutě zápasu domácím vedení ještě Štěpán Dubaj. Do šaten tak odcházel Baník přeci jen spokojenější.

V závěru došly síly i odvaha

Ve druhé půli byla Lomnice trcohu bojovnější, ale na svůj zásah musela pro stále se zklidňující tempo pro únavu hráčů na obou stranách dlouho čekat. Lépe řečeno, až do sedmasedmdesáté minuty, v níž už potřetí vyrovnal Roman Bureš. Tentorkát už ale domácí neměli dost sil na to, aby opět odpověděli a ani Lomnice už neoplývala žádným extrémním nasazením. Navíc nikdo nechtěl udělat chybu, a tak se zápas jen opatrně dohrával.

Další zdlouhavá přestřelka

Jakoby všichni tušili, že bude tato část soutěže vyrovaná a budeme poměrně často svědky penalt, takže všichni trénovali pokutové kopy. Opět se totiž muselo pokračovat i po pěti sériích a čekal ose na první chybu. Té se v sedmé sérii nakonec dopustil hráč Baníku, a tak se ze druhého bodu mohla radovat Lomnice.



Ohlasy k zápasu


Baník Královské Poříčí B
Baník Královské Poříčí: Královské Poříčí se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.

TJ Lomnice B
Miroslav Kasl: Utkání oběma stranám velmi stěžovalo velké horko, které nad Poříčím v tu chvíli zrovna panovalo. My jsme se z toho důvodů snažili hrát na brejky. Jinak to ale bylo z obou stran celkem pěkné a vyrovnané utkání, ale jak říkám, podepsalo se na něm vedro, takže bylo strašně utahané. My jsme rádi, že jsme dokázali ve druhé půli vyrovnat a poté ještě urvat druhý bod v penaltách.



Sestavy


Baník Královské Poříčí B
P. Přibys [-] - T. Král [-] (46. M. Krček [-] ) , T. Reitmeier [-] (64. M. Zaja [-] ) , M. Tuschinovschi [-] , R. Prchal [-] , R. Boček [-] (90. M. Tušinovschi [-] ) , S. Nguyen [-] , P. Bureš [-] , V. Friml [-] , Š. Dubaj [-] , R. Zinner [-]

TJ Lomnice B
J. Marka [-] - R. Bureš [-] , T. Dlesk [-] , F. Obešlo [-] , F. Čermák [-] (57. R. Knaf [-] ) , S. Hauf [-] , M. Zach [-] , M. Štěpanovský [-] , J. Suchý [-] , T. Tonhauser [-] , M. Matoušek [-]

ŽK: 51. S. Nguyen , 86. M. Tuschinovschi .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Procházka Jaroslav - MIKSA Jiří (N), SAMEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.