Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

3.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásno přibrzdilo rozjetý Chodov


Branky


0

Spartak Chodov je po rozdělení soutěže úplně někým jiným a myslím, že se nemusíme bát říct, že je zatím pro všechny určitě nejděstivnějším soupeřem a také favoritem na postup. Tentokrát jej ale dokázal přibrzdit krásenský Baník, který s ním dokázal v první půli dvakrát vyrovnat krok a ve druhé dokonce i vedl, ale i Spartak si s nepříznivým stavem poradil, a tak utkání muesl rozhodnout penaltový rozstřel. Ten nakoenc zvládl domácí tým lépe, a tak se Chodov dočkal první porážky po rozdělení soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chodov spálil pár šancí a po půli bylo vyrovnáno

Už od začátku hrál spíše Chodov, který držel nad utkáním taktovku a měl rozhodně navrch. Po střelecké stránce se mu ale už tolik nedařilo, a tak s ním dokázalo velmi snaživé a zdatné Krásno držet krok. I přes to, že se Chodov už v sedmnácté minutě dostal do vedení zásluhou Jana Kůrky. Už to začínalo vypadat, že se Krásno udrží za Spartakem v závěsu až do konce poločasu a stavu už se měnit nebude, ale v osmatřicáté minutě dokázal prostřelit branáře Kovaříka Matěj Kvapil a bylo vyrovnáno. Na to ale dokázal Spartak zareagovat brankou Martina Bočiho, na níž ale stihl ještě do konce poločasu zareagovat dalším vyrovnáním Lukáš Šereda. Po zběsilé přestřelce v závěru tak nakoenc ukazatel skóre při odchodu do šaten oznamoval stav 2:2.

Krásno vedlo, ale nerozhodla ani druhá půle

Všechno to nejzajímavější, co druhá půle divákům nabídla přineslo už prvních patnáct minut. V těch se nejprve prosadil nejprve Roman Schlossbauer, který dostal Krásno poprvé v utkání do vedení, ale to domácím dlouho nevydrželo, jelikož velmi rychle vyrovnal Jan Kůrka. Ve zbytku utkání měl opět mírně navrch CHodov, který opět spálil minimálně dvě velké šance, ale branky už se zkrátka žádný tým nedočkal, a tak se zápas přesunul k penaltovému rozstřelu.

Chodov nemá penalty rád, je jasné proč...

Chodovu se při této disciplíně většinou nedaří, a to se potvrdilo také tentokrát. Krásno se dokázalo trefit dohromady třikrát, což proti jednomu zásahu Chodova bohatě stačilo. V řadách Spartaku dostal šanci dokonce i brankář Kovařík, ale nakoenc ani ten neuspěl a mizérii Chodova pouze podtrhl. Druhý bod tak získalo Krásno.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Krásno
Baník Krásno: Krásno se v utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.

TJ Spartak Chodov B
Jiří Andrš (Spartak Chodov): Dnes jsme odehráli utkání s velice zdatným soupeřem. Přesto si myslím, že soupeř s námi udržel v první půli tempo jen díky dvěma šťastným brankám. My jsme se naopak střelecky trápili, a to i ve druhé půli, a to se potvrdilo i při penaltách. Utkání to bylo ale velmi pěkné a rozhodně mělo vyšší, než pouze okresní úroveň. Je jen škoda, že jsme nezvítězili, protože jsme na to měli.



Sestavy


TJ Baník Krásno
M. Košťál [-] - R. Schlossbauer ml. [-] , P. Michalec [-] (61. M. Bari [-] ) , J. Masopust ml. [-] , O. Pikal [-] - P. Poplštejn [-] , M. Kvapil [-] , K. Václavík [-] , L. Šereda [-] - L. Ruppert [-] - J. Husák [-] (80. R. Trnka [-] )

TJ Spartak Chodov B
T. Kovařík [-] - J. Kůrka [-] , M. Boči [-] , F. Vilinger [-] , J. Jiroušek [-] (50. V. Dučinský [-] ) , L. Kočí [-] , J. Pinc [-] , M. Hopf [-] , P. Macák st. [-] , R. Fojtík [-] , M. Kopecký [-] (74. B. Benda [-] )

ŽK: 43. L. Šereda - 51. M. Kopecký .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Kozák Rudolf - BEJČEK Rostislav (N), KISS Štěpán (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.