2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Losiná poráží Záluží


Branky


40. O. Fremr , 77. T. Karl
0

Zápas velmi chudý na góly přinesl všechny 3 body i přes snahu hostů domácímu týmu. Ten vstřelil v každém poločase jednu branku, což mu na vítězství stačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól v závěru

První šanci si vypracovali domácí již ve 2. minutě, po pravé straně postupoval David Matulka a centroval před bránu, kde lehkou tečí Tomáš Karl poslal míč vedle. I hosté se dovedli dostat do šance a to ve 4. minutě z levé strany střílel na domácí branku hostující kanonýr Ladislav Mlnařík. Michal Zbiň míč dovedl zneškodnit. V 7. minutě se opakovala akce Záluží jen v jiném obsazení. Pokus Brauna opět Michal Zbiň likviduje. Další výraznou šanci si hosté vypracovali ve 20. minutě, po pravé straně postupuje Pavel Braun a jeho centr v šestnátce těsně míjí Mlnařík. Další příležitost pro zakončení pro Mlnaříka se naskytla v 25. minutě. Projektil z jeho kopačky skončil vedle levé tyče. Ve 30. minutě byla k vidění velká šance hostí v podání Mlnaříka. Postupuje sám na domácího brankáře, který jeho střelu vyráží nad branku. Záluží stále zlobí domácí obranu. Střela Jakuba Povolného v 32. minutě končí vedle pravé tyče. Po dlouhé době se podařilo i domácím ohrozit branku soupeře. V 35. minutě vznikl závar Losiné v pokutovém území. Střela Vlastimila Šlaise nekončí v opuštěné brance, ale na zádech Davida Matulky. Vzápětí se po rohu dostává k nebezpečné hlavičce právě David Matulka. Míří však vedle. V 37. minutě na centrovaný míč klouže k pravé tyči Tomáš Karl. K brance chybí jen centimetry. I přes převahu hostů v dosavadním průběhu první půle otevírají skóre utkání domácí. V 40. minutě po autu z levé strany se míč dostává k Oldřichovi Fremrovi. Ten nikým neobtěžován z třiceti metrů skvěle pálí a míč končí u levé tyče. Losiná vede na Zálužím 1:0. Ještě před koncem první půle se dostávají domácí do další šance. Ve 44. minutě na velkém vápně se uvolňuje David Matulka a jeho střelu z levé strany brankář hostí Roman Cihlář chytá.

 

 

 

 

Domácí vítězí

Šance domácích pokračovaly i v druhém poločase. V 47. minutě na levou stranu přiťukává Vlastimil Šlais Tomášovi Karlovi, který posílá míč na vzdálenější tyč. Míč však končí vedle. Po minutách hry bez šancí byli opět úspěšnější domácí. V 62. minutě se Oldřich Fremr na penaltě otáčí kolem obránce, míč z jeho nohy končí vedle levé tyče. Hosté se nevzdávali nadějí na úspěch a v 67. minutě  střela Pavla Motyčáka z pravé z 25ti metrů končí nad domácí brankou. Další příležitost pro vyrovnání se naskytla hostů v 69. minutě. Po zaváhání domácí obrany se míč dostává na volného Motyčáka, který nedokáže prostřelit Michala Zbině. Vzápětí se do šance dostává Mlnařík a Michal Zbiň opět kouzlí a míč chytá. Záluží cítí šanci vyrovnat.V další šanci se v 75. minutě ocitá Lukáš Pondělík, ale v domácí brance stojí  Michal Zbiň, který opět sklízí potlesk diváků. V 76. minutě v následném protiútoku propadá obrana hostů a sám se na brankáře řítí Oldřich Fremr. Jeho lob však končí nad brankou. Rychlá akce v 77. minutě po pravé straně domácích. Oldřich Fremr si pomáhá s Vlastimilem Šlaisem a jeho přihrávka od pravého praporku nachází zcela volného Tomáše Karla, který placírkou uklízí míč za záda Cihláře a navyšuje vedení domácích na 2:0. Domácí druhá branka povzbudila a měli více ze hry. V 80. minutě v malém čtverci se k míči dostává Filip Mádr. Míč však posílá vedle levé tyče. Poslední významnou událost si opět připsali domácí. V 85. minutě centrovaný míč hlavou posunuje na branku Oldřich Fremr. Zálužský brankář s obtížemi chytá míč u levé tyče. Za stavu 2:0 byl zápas poté ukončen a z výhry, především díky svkělému gólmanovi, se radují domácí hráči.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Losiná B
František Karl: V první poločasu hosté nepříjemně zaměstnávali domácí defenzívu. Naštěstí nebo bohužel se jim nepodařilo překonat domácího brankáře. Domácí se svou trpělivou hrou postupně začali prosazovat a branka před závěrem první půlky byla sladkou odměnou za jejich snahu. Druhý poločas byl pak o tom, komu se podaří vstřelit branku. Domácí byli tím týmem, který se po hezké akci dočkal rozdílové branky a v pohodě si došel pro bodový zisk.




Sestavy


TJ Sokol Losiná B
M. Zbiň [-] - T. Mádr [-] , J. Albl [-] , L. Jánský [-] , J. Honzík [-] (75. T. Albl [-] ) - P. Tančouz [-] , F. Mádr [-] , V. Šlais [-] - T. Karl [-] , O. Fremr [-] , D. Matulka [-] -

TJ Sokol Záluží
R. Cihlář [-] - P. Braun [-] , J. Povolný [-] , V. Zahoř [-] , P. Motyčák [-] , L. Pondělík [-] , Z. Vacek [-] , V. Schamberger [-] , M. Hnilička [-] , P. Zahradník [-] , L. Mlnařík [-]

ŽK: 88. V. Šlais - 58. V. Zahoř , 83. J. Povolný , 90. Z. Vacek .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Legát Zdeněk - ROCH Václav (N), FEJT Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.