FOTO: Slavkov se loučil s 1. A třídou remízou


Branky


0

V prvním dějství měla navrch domácí družina ze Slavkova. Její finální fáze však byla tragická. Do zakončení se nejčastěji dostával Kubín. Hosté zahrozili až ve 33. minutě Daaem. V závěru poločasu střelu slavkovského Schneidera vytěsnil na roh brankář Šehovič. Po změně stran byli iniciativnější hosté. Dao si dvakrát vylámal zuby na brankáři Štencelovi. Další šance zahodili Garb  a Ehigiamuose. V 79. minutě už Lazce zvedaly ruce nad hlavu, když se odražený míč dostal k Villaschkovi a ten se trefil k tyči. Slavkov srovnal v 86. minutě, když po rohu zapadla hlavička Kubína do branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Foto zdroj: Matěj Černý



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavkov
Tomáš Onderka (trenér, pro denik.opavsko.cz): Utkání začalo ve svižném tempu. Ve druhé půli už to bylo slabší. Remíza je však spravedlivá.

FK Sokol Mokré Lazce
Jan Žurek (útočník pro denik.opavsko.cz): Pro nás je to šťastný výsledek. Domácí totiž hlavně v první půli spálili několik gólovek.



Sestavy


TJ Sokol Slavkov
P. Štencel [-] - M. Hanák [-] , J. Leifert [-] , J. Obludník [-] - T. Marek [-] , M. Hruška [-] , J. Schneider [-] - T. Rubý [-] , D. Kubín [-] - T. Pavelek [-] (61. J. Tengler [-] ) , R. Hendrych [-]

FK Sokol Mokré Lazce
D. Šehovič [-] - L. Villaschek [-] , J. Pejša [-] , D. Půda [-] , Z. Říman [-] (46. P. Ciminga [-] ) - P. Drozd [-] , F. Kakai [-] (25. D. Brunclík [-] ) , J. Šindelář [-] (46. A. Novák [-] ) , J. Garba [-] - J. Žurek [-] (64. M. Ehigiamusoe [-] ) , P. Dao [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: FANC Josef - BERAN Jan, MALCHÁREK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.