Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kylešovice potrápily Hlubinu


Branky


0

Kkylešovice zase doplatily na neporměňování šancí. V úvodu dvakrát selhal Mužík. Ve 13. minutě je za to Hlubina potrestala Schmutzem. Kylešovice zahodily další vyloženou šanci a Hlubina pak šla v 35. minutě Krčmaříkem do dvoubrankového trháku. Kylešovice pak začaly hrát na tři útočníky a vyplatilo se jim to. Nejdříve snížil skóre Pekárek a v samom závěru poločasu vyrovnal Hoferek. Na počátku druhé půle ale Hlubina znovu strhla vedení na svou stranu. Ve zbytku zápasu měly Kylešovice převahu, ze které se nic neurodilo a tři body zůstaly v Ostravě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FK Kylešovice
Roman Šlupina (trenér, pro opavsky.denik.cz): Bohužel v zápase jsme nechali ležet ladem snad osm tutovek. Poslední dobou nám to v koncovce moc nejde.



Sestavy


TJ Unie Hlubina
D. Nosek [-] - J. Krčmařík [-] , M. Blokša [-] , J. Schmutz [-] , P. Petrov [-] , O. Klíma [-] , M. Sasko [-] , J. Skýba [-] (46. A. Procházka [-] ) , M. Bláha [-] , L. Bartoš [-] , V. Olšovský [-] (85. A. Sýkora [-] )

FK Kylešovice
J. Evják [-] - D. Solný [-] (40. J. Hoferek [-] ) , M. Bolacký [-] , D. Pekárek [-] , D. Gračanin [-] , J. Mareček [-] , F. Mužík [-] , D. Mezera [-] , J. Droppa [-] , M. Došla [-] , P. Čavera [-]

ŽK: 66. J. Schmutz - 58. M. Bolacký , 75. P. Čavera .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ZÁVODNÝ Vít - POTIOREK Aleš, TVARDEK Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.