3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kylešovice prohrou zabředly do sestupových starostí


Branky


0

Kylešovice sice herně vyslověně nepropadly, ale nebzepčnější byly domácí Bolatice. Hned zpočátku zaměstnal kylešovického brankáře Hartoš. Hosté reagovali střelou Mužíka. Domácí otevřely skóre v 19. minutě, když roh zužitkoval Gaida. O ptanáct minut později se Bolatice radovaly podruhé, když se zblízka prosadil Ballarin. Kylešovice mohly sice snížit, ale vyloženou příležitost neproměnily. ve druhém dějstí nebyl Kylešovicím uznán gól pro ofsajd. V 76. minutě vsítil třetí gól do sítě Kylešovic opět Ballarin a Bolatice v pohodě dokráčely za třemi body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Bolatice
Vít Baránek (trenér, pro deník.cz): Soupeř hrál dobře v poli, ale my jsme neproměnili všechny naše šance. Mohli jsme zvítězit i vyšším rozdílem.

FK Kylešovice
Roman Šlupina (trenér, pro denik.cz): Výsledek je pro nás krutý. V páté minutě jsme měli kopat penaltu a v šedesáté nebyl pro údajný ofsajd uznán gól Pekárkovi. Rozhodčí v těchto případech pochybil.



Sestavy


FK Bolatice
T. Kramář [-] - Z. Duda [-] , R. Hartoš [-] , M. Sněhota [-] (63. R. Plaček [-] ) , J. Šula [-] (85. D. Sikora [-] ) , P. Boček [-] , M. Ballarin [-] (82. V. Baránek [-] ) , J. Gaida [-] (87. V. Duda [-] ) , O. Langer [-] (75. T. Balarin [-] ) , T. Peterek [-] , D. Kotík [-]

FK Kylešovice
J. Evják [-] - M. Jelenek [-] , M. Bolacký [-] (46. J. Hoferek [-] ) , P. Pospíšil [-] (41. D. Pekárek [-] ) , D. Gračanin [-] (76. J. Kowalski [-] ) , F. Mužík [-] , J. Mareček [-] , M. Došla [-] , P. Čavera [-] , D. Mezera [-] , J. Droppa [-]

ŽK: 60. J. Šula , 79. P. Boček - 6. J. Mareček , 54. M. Jelenek , 56. P. Čavera .
Počet diváků: 128. Rozhodčí: NOVÁK Daniel - DUDEK Matěj, LAŠTUVKA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.