5:4
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólovou přestřelku nakonec ovládly Předenice...


Branky


23. J. Majer , 48. M. Myška (p.) , 53. R. Jirák , 61. J. Majer , 67. J. Majer - 16. K. Hajský , 25. M. Štětina , 50. K. Hajský , 60. V. Šeba
0

Domácí chtěli odčinit porážku z minulého kola na půdě Lužan, hosté naopak navázat na cenné vítězství nad Nepomukem. Zápas to byl krásný, plný zvratů a gólů. K vidění byli ale také dvě nepřijemná zranění. Štastnější byli nakonec domácí když dokázali své soky udolat 5:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízová první půlka

Domácí chtěli do utkání vstoupit aktivně, ale jako už několik posledních zápasu se jim nedařila kombinace a hodně kazili. První vážnější okamžik zápasu nebyl určitě takový jaký diváci chtěli vidět, po zranění musel už ve 4. minutě opustit hřiště hostující Ondřej Šeba. Zmaru domácích dokázal v 16. minutě využít Karel Hájský a poslal hosty do vedení. Vyrovnaní na sebe nenechalo dlouho čekat, po krásné kombinaci na jeden dotek po ose Kadlec- Bruml- Majer se poslední jmenovaný dokázal prosadit. Domácí se ale stále né a né dostat ke své hře. Hosté se tak dostávali do hry a vytvářeli si šance. Ve 25. minutě se Martin Štetina prohnal skoro přez celé hřiště a svou individuální akci zakončil gólem. 2:1 pro hosty. Bohužel čtyři minuty po své krásné akci musel ze hřiště i Martin Štetina. Nadále byl k vidění vyrovnaný fotbal. Když už běžely tři nastavené minuty se před vápnem dostal míč k Martinu Brumlovi, ten si to namířil přímo mezi dva protihráče, a po souboji skončil na zemi. Rozhodčí vyhodnotila tento sporný okamžik jako faul a ukázala a značku pokutového kopu. K tomu se postavil kapitán domácích Marcel Myška a znovu srovnal stav utkání. Do šaten se tak odcházelo ze nerozhodného stavu.

Blovice znovu dvakrát vedly, přesto utkání ztratily

Druhý poločas pokračoval tam kde ten první skončil, k vidění byla vyrovnaná hra se šancemi na obou stranách. A stejně tak jako v prvním poločase se i ve druhé jako první radovali hosté, kdy svou druhou brankou v utkání poslal hosty potřetí do vedení Karel Hájský. Ale ani tohle vedení hosté dlouho neudrželi, v 53. minutě se za vápnem opřel do balonu Radek Jirák a krásně vymetl šibenici. Domácí se snažili přidat vedoucí gól, hosté zase čekali na možnost protiútoku. Ta se naskytla v 60. minutě kdy se prosadil Václav Šeba a hosté počtvrté vedli!! Hostům vedení tentokrát vydrželo jen minutku, než se prosadil znovu Josef Majer a byloznovu srovnáno. Poté přišla nevídaná věc v tomto utkání, a to vední domácích o to se postaral v 67. minutě Josef Majer, když ve vápně propálil golmana hostů. Tento gól znamenal hattrick.! Hosté se pak začali tlačit do zakončení, domácí obrana však konečně zabrala a hosty už do žádné vážnější šance nepustila. Domácí tak dokázali vyhrát zápas ve kterém čtyřikrát prohrávali.



Ohlasy k zápasu


TJ Předenice
Martin Bruml (hráč TJ Předenice): "Chtěli jsme doma urvat další tři body,aby jsme zůstali ve hře o třetí místo. Nakonec se to po hodně bláznivém a ubojovaném zápase povedlo."




Sestavy


TJ Předenice
P. Křovák [-] - K. Mašek [-] , D. Kasl [-] , R. Jirák [-] , M. Myška [-] - T. Kadlec [-] (46. P. Kvídera [-] ) , J. Mašek [-] (46. T. Pech [-] ) , J. Mašek [-] , V. Frank [-] (70. M. Zelenka [-] ) - J. Majer [-] , M. Bruml [-] (53. J. Bernášek [-] )

TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - V. Davídek [-] , A. Zdvořáček [-] , Š. Merhaut [-] , P. Choun [-] , K. Hajský [-] , M. Štětina [-] (29. J. Veselovský [-] ) , T. Nekola [-] , O. Šeba [-] (4. M. Hošek [-] ) , V. Šeba [-] , J. Stegmuller [-]

ŽK: 35. M. Myška - 66. Š. Merhaut .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šálková Helena - KOZEL František (N), HUDÁK Ján (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.