One man show Romana Šikuly přiblížilo Nedvědici postup


Branky


0

Nedvědice porazila Bobrovou 4:1 a je krůček od postupu do I. B třídy

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedvědice vyhrála poločas o dvě branky

Ve 24. kole Okresního přeboru se utkala vedoucí Nedvědice a v tabulce desátá Bobrová. Domácí potřebovali vyhrát a udržet si čtyřbodový náskok v čele tabulky. Bobrová již byla zachráněna, a proto mohla hrát uvolněně. Hlavní postavou zápasu se stal útočník domácích Roman Šikula, který vstřelil všechny čtyři branky Nedvědice. Jeho galapředstavení začalo již ve druhé minutě zápasu, kdy se prohnal hostující obranou a nekompromisně zavěsil - 1:0. Další gól padl až v závěru první půle v 40. minutě zápasu, když po perfektně zahraném rohu od Mareše zavěsil hlavou opět Roman Šikula - 2:0. Domácí tak splnili povinnost favorita a po první půli vedli zaslouženě o dvě branky.

Roman Šikula vstřelil nakonec všechny branky domácích

 Po přestávce měli dobrou příležitost hosté, ale neproměnili ji. Jak s poskytnutou příležitostí naložit ukázal opět v 66. minutě zápasu kanonýr domácích Roman Šikula - 3:0. V 74. minutě se podařilo Romanu Šikulovi vstřelit čtvrtou branku a zvýšil na - 4:0. V závěru zápasu se podařilo hostům vstřelit čestnou branku, kterou si za sympatický výkon zasloužili. V 84. minutě korigoval stav zápasu na - 4:1 Daniel Roháček. Ve zbytku zápasu se již nic nezměnilo, a tak mohli domácí slavit další body a již jim chybí jen krůček k postupu do I. B třídy. Příští kolo se již její fotbalisté mohou těšit z případného postupu do I. B třídy.



Ohlasy k zápasu


SK Pernštejn Nedvědice
Pavel Fila: Po zápase sezony v Bohdalově jsme potřebovali potvrdit formu doma. V první minutě zápasu se hostující obranou prohnal R. Šikula a nekompromisně zavěsil. Další gól padl až v závěru první půle když po perfektně zahraném rohu od Mareše zavěsil hlavou opět R. Šikula. Po přestávce měli dobrou příležitost hosté, ale neproměnili. Na tři nula upravil s chutí hrající R. Šikula a i čtvrtou branku dal nejlepší hráč zápasu R. Šikula. V závěru zápasu se podařilo hostům vstřelit čestnou branku, kterou si za sympatický výkon zasloužili. Hráčem zápasu byl R. Šikula, ale dobrý výkon podali i Krejčí, Hovorka, Škutchan a Veselský.

TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: Myslím, že jsme sehráli celkem vyrovnaný zápas, domácí nás nějak výrazně nepřehráli. Rozdíl byl ovšem v zakončování. Zatímco my své šance zahazovali, domácí střelec ukázal, jak si před brankou počínat. Herně to byl z naší strany asi nejlepší zápas jara, který ale skončil nejvyšší jarní prohrou.



Počet diváků: 150. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - ROTKOVSKÝ Petr, HUTAŘ Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.