0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2016 17:00

14.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov doma opět prohrál


Branky


0

Po čtvrté se představil Křižanov na jaře v domácím prostředí a po čtvrté odevzdal soupeři všechny body, tentokrát vyloupila Křižanov rezerva Nové Vsi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rezerva Nové Vsi udeřila v závěru první půle

Křižanov chtěl svoji jarní černou domácí sérii konečně přerušit. Do svého soupeře se pustil s chutí od počátku. Již ve třetí minutě podnikl domácí hráči akci po levé straně, Kaštan si navedl balón blíže do vápna a vybídl ke střele na vápně Patrika Štěpánka. Jeho ránu levačkou bravurně vychytal Čížek. Křižanov stále udával tempo hry a snažil se i o zakončení ze střední vzdálenosti, ale tyto pokusy byly buď slabé nebo nepřesné. První slibnou šanci hostí nezakončil gólem Pohanka, jeho střela jen těsně míjela zadní tyč Stupkovi brány. Na druhé straně mohl jít do úniku R.Navrátil, ale jeho zpracování nebylo přesné a tak míč ulovil hostující gólman Čížek. Na Křižanovu byla vidět konečně chuť hrát, ale jijich územní převaha neměla finální gólovou přihrávku. Když už to vypadalo na bezbrankový poločas, opřel se do odraženého míče z velké dálky F.Šandere a falšovanou střelou pod břevno poslal svůj tým do šaten s náskokem jedné branky.

Střídající Babjačok rozhodl

V druhé půli museli tak domácí opět dotahovat. Po pár minutách na hřišti se za hostující obranu dostal P.Kaštan, ale jeho zakončení skončilo pouze na břevně a odražený míč nedokázal usměrnit mezi tři tyče F.Trnka. Křižanov měl stále míč více ve svém držení, ale hra se odvíjela pouze po velké vápno. Hosté podnikali rychlé protiútoky po stranách a vytvořili si pár rohových kopů. Po jednom z nich se natřikrát snažili hráči Nové Vsi prostřelit míč houštinou těl ve vápně, ale domácí obrana všechny tyto pokusy zablokovala. Oživení do útoku přinesl střídající F.Lukášek, ale jeho přihrávky či centry z boku nenašli svého adresáta. Jednou ze slibných šancí Křižanova byla také po pvolném přímém kopu hlavička A.Buriana, ale ta šla těsně nad. Pomyslný tlak domácí v poslední desitiminutovce utnul na začátku tohoto úseku smolný gól v jejich síti. Obránce J.Milota chtěl na půlkruhu centrovat na své spoluhráče, ovšem jeho střelu zblokoval napadající Babjačok a míč po velkém odrazu skončil dalekonosným přehozením brankáře J.Stupky. V závěru se domácím nepodařilo vstřelit ani čestný gól, ikdyž zahrávali několik rohových kopů.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Josef Milota: Hráčům se nedá upřít dnešní snaha a bojovnost, obzvlášť v celém prvním poločase a na začátku druhé půle. Pak se naše aktivita trochu vytratila a hra se vyrovnala. Na držení míče se nehraje, vždy je to o gólech a ty my doma stále nedáváme.

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík: Domácí po většinu zápasu lepší na míči. Zápas rozhodli dva šťastné momenty. Střela z pětatřiceti metrů a zblokovaný odkop, který skončil za zády překvapeného gólmana domácích. Jsem rád, že jsme nepřetrhli neúspěšnou šňůru Křižanova na domácím hřišti a odvezli si cenné tři body.



Sestavy


SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - D. Invald [-] , J. Milota [-] , A. Burian [-] - P. Štěpánek [-] , J. Mužátko [-] (53. O. Hlushchenko [-] ) , D. Nobicht [-] , M. Petr [-] - P. Kaštan [-] , R. Navrátil [-] (66. F. Lukášek [-] ) , F. Trnka [-] -

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - M. Klement [-] , F. Šandera [-] (56. T. Nečas [-] ) , J. Nečas [-] , J. Krejčí [-] - S. Kubík [-] , V. Bureš [-] (73. M. Babjačok [-] ) , P. Bureš [-] , P. Šandera [-] - T. Nejedlý [-] , T. Pohanka [-] -

ŽK: 69. M. Petr , 81. O. Hlushchenko , 90. P. Štěpánek - 78. P. Šandera .
Hráči zápasu: F. Šandera , M. Babjačok .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: ROSICKÝ Jakub - SMEJKAL Vojtěch, BUDÍN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.