Z. Mráz 24.
M. Mráz 28. (p.)
T. Topka 77.
T. Topka 89.
4:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 15:00

24.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Šumavských Hošticích se hrál solidní zápas a přispěli k tomu hráči obou týmů


Branky


24. Z. Mráz , 28. M. Mráz (p.) , 77. T. Topka , 89. T. Topka - 84. M. Roučka
0

V dobrém zápase na vlhkém terénu se hrál solidní fotbal. Borovoladští tentoktráte přijeli se snahou hrát fotbal a domácí zlobili. Hoštický podali výborný výkon a po zásluze zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vytvořili územní převahu, kterou korunovali dvěma góly

Pod Boubínem se hrál velmi pěkný zápas, kterému přispěli výkonem hráči obou týmů. Borovoladští přijeli s pověstí týmu, který dostává mnoho branek, ale v Hošticích se představil jiný tým. Domácí tým získal rychle územní převahu, ale hosté se tentokrát hodně snažili a domácím byli prakticky celé utkání rovnocenným soupeřem. Zápas, který se hrál v prvním poločase, se líbil a po přestávce pokračoval.

V druhé části pokračoval pohledný zápas, kdy domácí si body pohlídaly

I v této části se obraz hry nezměnil a domácí si proti snaživému soupeři z Borové Lady výsledek pohlídali a zvítězili zaslouženě. Hosté překvapili výbornou hrou a stále nutili domácí celek být ve střehu. To přineslo ovoce v podobě výborného fotbalu a domácí si body plně zaslouží. Hosté za snaživý výkon byli odměněni domácím publikem potleskem a přejme si, aby na svůj výkon z tohoto utkání navázali.

OHLAS: Hlavní rozhodčí zápasu Milan Pánek:

"Na dobrém, i když mokrém trávníku, se hrálo pro mne velmi dobré utkání, kterému výkonem přispěli všichni hráči. Hlavně, že to bylo bez většího deště a celkově se hrál pěkný fotbal. Díky akterům za slušné chování a za to, že se plně věnovali hře."



Sestavy


FC Šumavské Hoštice
J. Kadlec [-] - F. Půbal [-] (65. M. Vašura [-] ) , M. Vincík [-] (68. J. Altenstrasser [-] ) , Z. Mráz [-] , J. Mráz [-] , T. Topka [-] , M. Hrabák [-] , M. Mráz [-] , L. Jiroušek [-] (46. V. Pešl [-] ) , M. Procházka [-] , K. Tůma [-] (56. J. Hanzal [-] )

TJ Hraničář Borová Lada
J. Miko [-] - J. Zbořil [-] , M. Roučka [-] , J. Kočí [-] (32. J. Fleischmann [-] ) , T. Silovský [-] (52. J. Ondřich [-] ) , V. Kočí [-] , M. Smatana [-] , D. Mikuláš [-] (69. P. Hušek [-] ) , A. Nahodil [-] , J. Petráň [-] , M. Vokurka [-]

ŽK: 70. Z. Mráz , 84. J. Hanzal - 28. D. Mikuláš , 72. J. Zbořil .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: PÁNEK Milan - VINCÍK Josef (N), MIKO Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.