1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice otočily zápas ve druhé půli


Branky


0

V prvním dějství byly mirně lepším týmem domácí Kobeřice. Taky se na konci poločasu ujaly vedení. Ve druhé se Stěbořice zlepšily a dvěma střelami z dálky se jim podařilo obrátit skóre zápasu ve svůj prospěch. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první části byla o něco lepší domácí ekipa z Kobeřic. Vypracovala si i více šancí, které zazdil Robin Náhlík a po něm hlavičku Ondřeje Bedricha vyhlavičkoval míč směřující do brány hostující obránce. Hosté se zmohli jen na dvě dalekonosné střely, které šly mimo kobeřickou bránu. Do vedení šly Kobeřice v samém závěru poločasu, kdy se po závaru v šestnáctce dostal míč k Pavlovi Hlawenkovi, jenž byl neomylný a rozvlnil síť hostující brány– 1:0. Domácí tak šli do kabin spokojenější.

 

Ve druhém dějství byly lepší Stěbořice, které v úvodní dvacetiminutovce zatlačily soupeře na jejich půllku. Roman Kokošek a Tomáš Král se pouze zastřelovali. Vyrovnání se dočkaly Stěbořice v 68. minutě, když se míč po krásné střele Tomáše Krále zatřepetal v kobeřické síti – 1:1. V dalším průběhu nastřelili domácí Davidem Mrvou břevno z přímého kopu. Na druhé straně stěbořický Ondřej Šmalec dostal balón na dlouhou nohu. Šanci Romana Kokoška zblokovala kobeřická obrana. A Jakuba Fiedlera vychytal domácí strážce svatyně Jakub Stříbný. V 85. minutě šel sám na branku kobeřický Daniel Boček, ale nedal. Z následného protiútoku se dostal po přihrávce Tomáše Krále míč k Jiřímu Holubcovi a ten nekompromisně strhl výhru na stranu Stěbořic – 1:2. Hosté si pak už vítězství zkušeně pohlídali, když v závěru drželi míč převážně na svých kopačkách.  

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice B
David Václavík (trenér): První půle měla svou kvalitu. My jsme byli lepším týmem. Bohužel ve druhé jsme to projeli a dovolili soupeři dvěma střelami z dálky otočit výsledek.

TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslík (trenér): V první půli jsme nehráli posty, které jsme měli hrát, ale nebylo to tak hrozné. V poločase jsme si to vyříkali a náš výkon se po prostřídání zvedl. Soupeř se na naší půlku dostal až ve 20. minutě. Podařilo se nám otočit výsledek ve druhém dějství a jsem rád za tři body.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice B
J. Stříbný [-] - D. Boček [-] , V. Malchárek [-] , R. Náhlík [-] , M. Havranke [-] , P. Hlawenka [-] , O. Bedrich [-] (83. J. Návrat [-] ) , D. Petroš [-] , L. Jašek [-] , M. Vidlák [-] , D. Mrva [-]

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - D. Burda [-] (46. J. Holubec [-] ) , M. Jamnický [-] (64. M. Hrčka [-] ) , R. Kokošek [-] (83. F. Otipka [-] ) , O. Šmalec [-] , T. Král [-] , J. Fiedler [-] , M. Fiedler [-] (46. O. Šumbera [-] ) , M. Paleta [-] , L. Burda [-] , P. Vavrečka [-]

ŽK: 33. D. Petroš .
Hráči zápasu: D. Mrva - P. Vavrečka , T. Král .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PINČEK Milan - KRZISCH Roman, HRUBÝ Heinz.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.