L. Baďura 45. (p.)
1:4
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 16:00

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobeřice výhrou posílily naději na záchranu


Branky


45. L. Baďura (p.) - 22. D. Boček , 25. M. Vidlák , 78. D. Boček , 84. R. Hahn
0

V úvodu střetnutí byla lepším týmem rezerva z Kobeřic, která se také zaslouženě ujala dvoubrankového vedení. Domácí snížili z penalty až před konec poločasu. Ve druhé půli se Chlebičov snažil vyrovnat a otevřel hru, čehož Kobeřice využily, ke vstřelení dalších dvou branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na umělou trávu do Chlebičova zavítala rezerva Kobeřic. Ta také v prvním dějství na hřišti dominovala. Vedení se ujala v 22. minutě, když chybu domácího brankáře Václava Sýkory využil  Daniel Boček a otevřel skóre zápasu – 0:1.  O tři minuty později zahrávaly Kobeřice roh, a  Marek Vidlák hlavou trkl míč do sítě – 0:2. Pak se hra vyrovnala a ke slovu se dostal i Chlebičov. V 36. minutě Jiří Hollesch otřel svou střelu do břevna a následná dorážka  Marcela Šupíka skončila jen na tyči hostující svatyně. V samém závěru poločasu zahrála hostující obrana v pokutovém území rukou a byla nařízena proti hostům penalta. Tu zavěsil do brány Lukáš Baďura – 1:2. 

 

Ve druhé části se hra opticky srovnala. V 65. minutě se domácím naskytla možnost vyrovnat, ale Lukáš Baďura ani nadvakrát nedokázal pokořit hostujícího brankáře Daniela Stoklasu. V závěru už hrál Chlebičov vabank a otevřel hru. Hosté z Kobeřic  toho dokázali náležitě využít. V 78. minutě využil pas Davida Mrvy Daniel Boček, a vstřelil tak svou druhou branku v zápase – 1:3. V 84. minutě uzavřel brankový účet Robin Hahn, který zužitkoval samostatný nájezd – 1:4. Kobeřice si už v následném průběhu své vedení pohlídaly a připsaly si důležité tři body, které je udržely na dvanáctmé místě v tabulce.



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Chlebičov B
Karel Elek (vedoucí mužstva): V první půli byli lepším týmem hosté a dostali se do vedení 2:0. My snížili na konci poločasu z penalty. Ve druhém jsme hráli my. Ke konci jsme otevřeli hru a dostali jsme ještě dvě branky.

TJ Sokol Kobeřice B
David Václavík (trenér): Do dvacáté páté minuty jsme vedli 2:0. Pak se to vyrovnalo a domácí snížili z penalty, která asi byla. Ve druhé půli domácí otevřeli hru, my dali třetí a čtvrtý gól. Pak se to už jen dohrávalo.



Sestavy


SK Viktorie Chlebičov B
V. Sýkora [-] - T. Starý [-] (67. M. Faul [-] ) , O. Axmann [-] (80. J. Vilášek [-] ) , D. Hollesch [-] , J. Vavřinčík [-] - T. Levák [-] (46. J. Sedláček [-] ) , J. Otlík [-] , J. Hollesch [-] - M. Tihelka [-] (61. K. Michalík [-] ) , L. Baďura [-] , M. Šupík [-]

TJ Sokol Kobeřice B
D. Stoklasa [-] - D. Boček [-] , L. Rycka [-] (46. L. Mrva [-] ) , P. Kubný [-] (65. R. Hahn [-] ) , M. Havranke [-] , P. Hlawenka [-] , O. Bedrich [-] (85. J. Bečica [-] ) , D. Petroš [-] (82. P. Ullrich [-] ) , L. Jašek [-] , M. Vidlák [-] , D. Mrva [-]

Hráči zápasu: J. Otlík - L. Rycka .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: BUČEK Martin - ŠAFRÁN Martin, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.