0:2
(0:1)
17. O. Haas (p.)
56. P. Fiala
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litultovice prolomily černou sérii


Branky


17. O. Haas (p.) , 56. P. Fiala
0

Litultovice vydřely výhru na půdě Kobeřic. Do vedení šly z pokutového kopu. Vedení pak pojistily na začátku druhé půle druhou brankou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litultovice zavítaly do Kobeřic s cílem přerušit černou sérii, díky které ztratily vedoucí postavení v tabulce okresního přeboru. V sobotním podvečeru se hrálo velmi vyrovnané a bojovné utkání. Hosté z Litultovic šli do vedení v 18. minutě, když byl faulován hostující hráč Ondřej Doležel v pokutovém území domácích. Z nařízené penalty otevřel zkušeně skóre Ondřej Haas – 0:1. Do konce poločasu si nic významného nestalo a hra se převážně přelévela mezi oběma vápny. 

 

Ve stejné režii pokračovala i druhá půle střetnutí. Hosté své vedení navýšili v 56. minutě, když po rohovém kopu Oldřicha Minarčíka vypadl míč domácímu brankáři Jakubu Stříbnému a důrazný Petr Fiala míč doklepl do kobeřické branky – 0:2. Pak domácí zahodili svou největší šanci, když Robin Náhlík sice obhodil brankáře Litultovic Kamila Janetzkého, ale míč kutálející se do branky, hostující obrana zametla do bezpečí. Pak se už nic nestalo a hosté si připsali tři body, které je vyšvihly na třetí místo v tabulce. Kobeřice nadále zůstávají třetí od konce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice B
David Václavík (trenér): Utkáni bylo vyrovnané a bojovné z obou stran. Hosté vedli z penalty, která podle mě byla sporná. Ve druhém poločasu přidali druhou branku. My se pak snažili něco udělat, ale bohužel jsme naráželi na zformovanou obranu soupeře.

TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Na utkání jsme jeli bez devíti hráčů, z toho bez čtyř ze základní sestavy, ovšem si kladu otázku, co je vlastně v Litultovicích základní sestava. Obchází nás herní smůla a zejména zranění, z nichž jed- no opět v utkání přišlo. Tři hráči nastoupili se sebezapřením, čtvrtý se zranil. Můžeme být rádi, že má- me z podzimu nahráno dost bodů, abychom nemuseli řešit záchranné akce. Přesto všechno mělo toto utkání jedno obrovské pozitivum, a sice že jsme po třech utkáních opět naplno bodovali a skórovali.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice B
J. Stříbný [-] - R. Náhlík [-] (74. R. Hahn [-] ) , D. Boček [-] , J. Návrat [-] , O. Černý [-] , P. Hlawenka [-] , O. Bedrich [-] , D. Petroš [-] , D. Mrva [-] , M. Vidlák [-] , L. Jašek [-]

TJ Sokol Litultovice
K. Janetzký [-] - O. Minarčík [-] - O. Haas [-] (78. M. Bělaška [-] ) - M. Grygar [-] , M. Borč [-] , M. Procházka [-] , K. Raida [-] , P. Fiala [-] , M. Šeuer [-] , M. Drápal [-] (68. S. Konečný [-] ) , O. Doležel [-]

ŽK: 28. P. Hlawenka , 39. L. Jašek , 55. D. Petroš - 81. O. Doležel .
Hráči zápasu: O. Minarčík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MIKOŠEK Stanislav - HLADÍK Miroslav, PRASEK Beno.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.