Zápas skončil zaslouženou remízou a v zápase se červenalo


Branky


0

Služovice byly v prvním dějství lepším týmem a na konci se ujaly jednobrankového vedení. Ve druhém Strahovice trošku šláply na plyn a srovnaly. Pak začal úřadovat rozhodčí a udělil domácím jednu a hostů dvě červené karty. V zápase se už nic nestalo a dospěl k zasloužené remíze.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním dějství byla aktivnější ekipa ze Služovic. Domácí na hřišti působili poněkud mátožně. Za celý poločas se dostali pouze k dalekonosným pokusům Patrika Kubiše a Slavíka. Hosté byli daleko aktivnější. V 7. minutě jim neuznali braku Vladana Cimingy pro offside. O tři minuty později vypálil svou střelu Martin Polhoš jen do středu branky. V 16. minutě unikl sám služovický Roman Tománek,ale mířil jen vedle. V 27. minutě zakončil Vladan Ciminga svůj únik jen slabou střelou. V 36. minutě jeho střelu vyrazil skvěle brankář Vlastík Moravec. Hosté šli do vedení v samém závěru poločasu, když Vladan Ciminga uvolnil Jaroslava Černého a ten vypáli svůj projektyl k tyči domácí branky - 0:1.

 

Druhou půli začaly lépe Strahovice. v 50. minutě šel sám na branku Vojtěch Štefek, ale jeho pokus vyrazil brankář Piotr Skaliňski na roh. Z následného rohu Patrika Kubiše uklidil míč k tyči hostující branky Patrik Slavík - 1:1. Hosté kontrovali brejkem Jaroslava Černého, který vychytal brankář Moravec. V 56. minutě střelu Tomasze Boreckého opět vylapal brankář Moravec. O pět minut později Adam Rother pálil jen slabě. Pak už začal úřadovat rozhodčí. V 68. minutě poslal pod sprchy společně strahovického Pavla Šafarčíka a služovického Martina Polhoše. O pět minut později je následoval hostující Martin Kostřiba a domácí až do konce zápasu hráli přesilovku. Strahovice přesilovku využili k tlaku. V závěrečné desetiminutovce si vypracovaly několik tutovek. Tomáš Němec se své šance zalekl. Dominik Beneš zase prováhal vhodný okamžik k zakončení. V nastavení ještě Strahovice zahodily brejk, když šlo pět jejich hráčů na dva služovické. Zápas tak dospěl k remízovému konci.    



Ohlasy k zápasu


SK Meteor Strahovice B
Tomáš Hanzlík (trenér): Co předvedl rozhodčí, to byla "paráda". V první dějství byla z naší strany hra nemastná neslaná. Neuměli jsme se chytnout. Ve druhém dějství jsme hned na začátku srovnali skóre. Byli jsme pak i o něco lepším týmem, ale šance jsme si moc nevytvářeli. Ty jsme si vytvořili zhruba od 80. minuty, ale nic z toho nebylo. Remíze je dle mého soudu zasloužená.

TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí mužstva): V první dějství jsme byli o něco lepším a fotbalovějším týmem. Zasloužili jsme si vedení. Vstup do druhého dějství se nám nepovedl. Domácí nás zatlačili a dokázali srovnat skóre. Pak se hra vyrovnala, a remíza je spravedlivá. Vzhledem k tomu, že jsme dohrávali v devíti lidech, musíme bod brát. Kluky bych chtěl pochválit za statečný výkon. Nebývá mým zvykem se vyjadřovat k rozhodčímu, ale to co dnes předváděl nemá obdoby. Divím se, že po příbramské aféře z tohoto týdne, si něco takového dovolí.



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.