Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolatice otočily skóre zápasu


Branky


0

Budišovice se během dvaceti pěti minut ujaly vedení 2:0. Hosté však dokázali ještě do poločasu srovnat. Ve druhé půli už byli hosté lepší a dvěma góly si zajistili výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rezerva Bolatic se velmi dlouho nemohla zžít s úzkým Budišovickým hřištěm. Toho domácí družina z Budišovic dokázala náležitě využít a odskočit Bolaticím na rozdíl dvou branek. Hned ve 3. minutě se zmocnil miče Miroslav Zajíc a střelou zpoza šestnáctky a díky teči hostujícího obránce zasunul míč do brány - 1:0. V 25. minutě byl odpískán faul asi na polovině hřiště. Míč si postavil Miroslav Polomský a lišácký vystřelil z půlky hřiště. Jeho střelu podcenil hostující brankář Marek Wrána a míč ho přeskočil a dokutálel se až do sítě - 2:0. Navíc ještě Tomáš Žywiak napálil hostující tyčku. Hosté se z těžkého direktu vzpamatovali ještě do konce poločasu. V 33. minutě vypálil asi z třiceti metrů Jan Šula a míč před budišovickým brankářem Radimem Kotalou skočil a doplachtil až do sítě 2:1. Vyrovnat dokázaly Bolatice v 41. minutě, když centr zprava dorazil do brány Petr Boček - 2:2.   

 

Ve druhé půli se už Bolatice adaptovaly na úzké hřiště a domácí, kteří fyzicky odpadli, začaly přehrávat. Vedení se Bolatice ujaly v 60. minutě, když šel zpravé strany sám Jakub Monsberger a podél brankáře Kotaly zasunul míč do brány - 2:3. Patnáct minut před koncem už vedly Bolatice o dvě branky. To se gólově prosadil Ondřej Langer - 2:4. V 80. minutě navíc zahodil svou šanci bolatický Tomáš Sněhota. Zápas se pak už dohrával. Domácí ještě mohli sice snížit, ale jejich střela pět minut před koncem skončila jen na břevnu. 

zdroj foto: Alfréd Feilhauer



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Budišovice
Jaromír Zima (trenér): Byl to hodně hektický zápas. My jsme sice vedli o dvě branky, ale hosté dokázali ještě do poločasu srovnat. Po brance na 2:3 jsme fyzicky odešli. Soupeř byl lepší a zaslouženě vyhrál.

FK Bolatice B
Rudolf Rataj (trenér): Začátek byl z naší strany katastrofa. Domácí brzy vedli 2:0. Pak už jsme se dostali do hry a do konce půle srovnali. Ve druhé půli jsme si už zvykli na jejích úzké hřiště a byli jsme lepším týmem a vsítili dvě branky a vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Budišovice
R. Kotala [-] - M. Polomský [-] (43. I. Gelnar [-] ) , P. Hudeček [-] , T. Musial [-] , J. Kotala [-] , R. Kubánek [-] (55. M. Honěk [-] ) , M. Zajíc [-] , O. Gelnar [-] , T. Žywiak [-] , A. Mikovský [-] , P. Žůrek [-]

FK Bolatice B
M. Wrána [-] - D. Macura [-] , O. Langer [-] (79. J. Bortlík [-] ) , P. Boček [-] , J. Šula [-] , T. Sněhota [-] , J. Monsberger [-] (70. P. Tomšů [-] ) , F. Kocián [-] (46. P. Nawrath [-] ) , D. Sněhota [-] , R. Ceplý [-] , V. Duda [-]

ŽK: 50. P. Žůrek - 39. D. Sněhota , 80. D. Macura .
Hráči zápasu: J. Monsberger , J. Šula .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PINČEK Milan - HALFAR Jiří (N), JARZAB Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.