Slavík rozhodl v rozmezí čtyři minut


Branky


0

V prvním dějství se odehrál vyrovnnaý zápas, který nepřinesl žádnou branku. Ve druhém dějství byly lepší Strahovice, které svou převahu vyjádřily dvěma vytřelenými góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bolatice se po sérii výher dostaly až na třetí příčku a změřily síly se čtvrtými Strahovicemi. V prvním dějství to byly domácí fotbalisté z Bolatic, kdo udával tón zápasu. Dvě třetiny času měli míč na svých kopačkách. Paradoxně si ale více šanci vypracovaly Strahovice. V 20. minutě přímý kop Tomáše Němce šel za obranu domácích a Patrik Kubiš těžký balón trefil jen špičkou kopačky těsně za brankovou čáru. V 33. minutě se ke slovu dostaly Bolatice, ale střelu která padala do brány luxusně chytil domácí strážce svatyně Vlastík Moravec.V 35. minutě utekl obráncům Patrik Slavík, a jeho centr poslal hlavou mimo tyče Patrik Kubiš. Těsně před odchodem do kabin chzyboval domácí stoper a Patrik Slavík se sám řitil na domácho brankáře Dudu, kterého však nepřekonal.

 

Po průtrži mračen byla ve druhém dějství lepším týmem družina ze Strahovic. Bolatice nevěděly, kde jim hlava stojí. Hned zkraje druhé zahodil velkou šanci Tomáš Němec. Posléze Patrik Slavík překopl domácí bránu z brankové čáry. V 57. minutě tlak hostí vygradoval ve vedoucí branku, když Petr Lhotský utekl po levé straně, našel Petrika Kubiše, který jak na stříbrném podnosu přihrál Patriku Slavíkovi, jenž už neměl žádný problém balón uklidit do prázdné brány - 0:1. O čtyři minuty později dostal pas za obranu Patrik Slavík a mazacký překonal domácího gólmana Dudu - 0:2. Pak se už víceméně dohrávalo. Bolatice se dostaly pouze k jedné šanci, kterou střídajícímu Danielu Macurovi vyrazil na roh brankář Moravec. Strahovice pak už v poklidu dokráčely za třemi body.



Ohlasy k zápasu


FK Bolatice B
Rudolf Rataj (trenér): Byli lepší než my. První poločas skončil 0:0 a zdálo se, že je to remízový zápas. Protivník však dal ve druhé půli dva góly a vyhrál Vyhrávat se pořád nedá.

SK Meteor Strahovice B
Tomáš Hanzlík (vedoucí týmu): V prvním dějství byly Bolatice lepším týmem. byly 2/3 na balónu, i když si šanci nevytvořily. Ty jsme měli my. Ve druhém dějství jsme na ně vletěli, že Bolatice nevěděly, kde jim hlava stojí a vsítili jsme dvě branky. Z našeho výkonu ve druhém dějství jsem nadšen. Tak by jsme měli hrát.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: PUFFLER Jan - JARZAB Jaroslav (N), HANZLÍK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.