Březová zlomila odpor Kyjovic až ve druhé půli


Branky


0

Březová opět prokázala jaký má problém v proměňování šancí. V první půli se šlo do kabin za stavu 0:0. Odpor hostů zlomili domácí v rozmezí sedmi minut, když se dvakrát prosadil jejich kapitán Lodňánek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová na svém domácím pažitu přívatala družinu z Kyjovic, které chybělo sedm hráčů základní sestavy. A opět se ukázalo, jak je těžké pro Březovou vstřelit branku. Navíc v brance hostí čaroval brankář Lukáš Kudela, který střelce domácích přiváděl až k zoufalství. V prvním dějství se před nim zjevili sami Jiří Lichovník, Martin Šuhajík, ale Kudela byl prostě famózní. Kyjovice se v prvním dějství dostaly pouze ke střele Jana Koloucha, která však svůj cíl nenašla. Takže se do kabin šlo za bezbrankového stavu, se kterým určitě byly spokojenější hosté z Kyjovic.

 

Ve druhé půli pokračovalo dobývání hostující brány. V 53. minutě dostal střední záložní balón, odcentroval do šestnáctky a kapitán Ondřej Lodňánek mezi jedenáctkou a pětkou sklepl míč k tyči Kudelovy brány - 1:0. O sedm minut později dostal opět Ondřej Lodňánek míč mezi dva obránce hostů a propálil hostujícího gólmana - 2:0. Hosté se snažili ještě něco udělat, ale absence tolika hráčů se projevila. Domácí pak chodili do otevřené obrany a pálili jednu šanci za druhou. Prakticky se do šance dostala, kromě brankáře Krejčího, celá jedenáctka Březové. I přes střelecké trápení si Březová zajistila tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
Jiří Lichovník (hráč): Hrálo se jen na jednu branku. šance si vypracovali všichni hráči kromě brankáře. Výborný byl jejich brankáře, který nás brutálně vylapal. Naštěstí jsme ho dvakrát překonali a vyhráli.

FC Kyjovice
Radim Volný (trenér): V první půli to byl remízový zápas a stav 0:0 tomu odpovídal. Ve druhé části jsme hned zkraje dostali branku a domácí byli už jasně lepším týmem. Po jejich druhé brance jsme se sice snažili, ale bylo vidět, že nám chybí sedm hráčů základní sestavy. Vepředu jsme se nedokázali prosadit. Březová vyhrála zaslouženě.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
R. Krejčí [9.0] - P. Křenek [-] (46. D. Schustek [-] ) , J. Lichovník [-] , P. Cihlář [-] , O. Lodňánek [-] , D. Novák [-] , M. Šuhajík [-] , K. Demel [-] , P. Cihlář [-] , T. Křenek [-] , P. Gebauer [-] (46. A. Šuhajík [-] )

FC Kyjovice
L. Kudela [-] - D. Halfar [-] , J. Kolouch [-] , J. Kudela [-] , L. Jirků [-] , T. Pohl [-] , M. Janalík [-] , R. Grygar [-] , M. Kudela [-] (60. A. Kratochvíl [-] ) , P. Kotala [-] , J. Kučera [-]

ŽK: 75. D. Novák , 85. T. Křenek - 80. L. Jirků .
Hráči zápasu: O. Lodňánek - L. Kudela .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HEISER Jaroslav - PAVLÍČEK Jakub (N), KOSTERA Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.