Hlavnice zaslouženě zvítězila


Branky


2

Hlavnice byla po celý zápas jasně lepším týmem. To, že nevyhrála vyšším rozdílem bylo způsobeno její slabou produktivitou. Do vedení šli paradoxně hosté. Domácí velmi brzy srovnali skóre. Na počátku druhé půle vístila Hlavnice rozhodující branku a dovedla zápas do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Hlavnice dorazil celek z Dolních Životic. Nervozita jakoby domácím svazovala od počátku nohy, a Hlavnice se prakticky po celý zápas nemohla více prosadit gólově. Domácí vstoupili do zápasu aktivněji. Do vedení však paradoxně šly Dolní Životice. V 8. minutě se postavil k přímému kopu René Ondřej a svou tvrdou střelu zavěsil přímo pod víko domácí svatyně - 0:1. Domácí letka však byla nadále lepším týmem a hosté z Dolních Životic se jen bránili. Vyrovnat se Hlavnici povedlo už ve 13. minutě, když centr Jakuba Glogy uklidl hlavičkou k tyčce Jan Wolner - 1:1. Do konce prvního dějství se domácí překonávali, kdo zahodí větší šanci. Hodně aktivní v tom bylo útočné duou Wollner a Liška. Hosté se dostali pouze k ojedinělým střelám, které však domácího brankáře nemohly ohrozit.

 

Ve druhé části se sice hra poněkud srovnala, ale domácí byli nadále pohyblivější, rychlejší. I šancí si Hlavnice vypracovala daleko více než hosté. Rozhodující okamžik utkání přišel v 52. minutě, když se po pěkné akci dokázal prosadit hlavnický Jan Gloga - 2:1. Pojišťtovací třetí branky však nepřicházela a až do konce utkání musela být Hlavnice hodně obezřetná v obraně, protože sebemenší zaváhání jí mohlo připravit o body. Hosté se však dostali pouze k náznakům šancí. Domácí i přes zahazování spousty šancí, už tři body uhlídali a mají nadále nejlepší startovací pozici v boji o postup.



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
Libor Bolík (vedoucí): Po celý zápas jsme měli převahu, ale spoustu šancí jsme nedokázali proměnit. Vyhráli jsme zaslouženě.

FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (trenér): Zápas byl zcela jednoznačný v režii domácích. Ti byli lepší ve všech herních činnostech, ale byli jalový v zakončení.



Počet diváků: 75.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
31. 5. 2016 14:24
Dobrý den Lukáši,
děkujeme za upozornění, v textu střelce změníme.
Branka ale bude připsaná vám, protože je to tak uvedeno i v oficiálním zápise.
Je potřeba více zápis kontrolovat, než ho klub potvrdí. Připomeňte to u vás v klubu.
Hezký den
fotbalunas.cz
29. 5. 2016 21:29
Musím vás poopravit.. první gol dal Jan Wolner po centru Jakuba Glogy.