R. Vyskočil 75.
N. Hrbek 90. (p.)
2:2
(0:1)
2. J. Rubík
80. D. Kuchař (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

17.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nikola Hrbek v nastavení zajistil bod


Branky


75. R. Vyskočil , 90. N. Hrbek (p.) - 2. J. Rubík , 80. D. Kuchař (p.)
0

Do zápasu lépe vstoupili hráči Kyjova. Bod v závěru zachraňoval střídající Hrbek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý nástup do utkání hostujícího týmu

V minulém kole kyjovští zachraňovali bod v poslední minutě proměněnou penaltou. Proti Blatnici hned v první minutě po dlouhém autu Jančíka napalil balon z voleje Jakub Rubík 1-0 a zaskočil hráče Blatnice. V další velké šanci se ocitl Rubík, ale hlavou těsně minul branku Lipára. Domáci hráči se také dostali do šancí, ale Michal Kůřil odmítl vyrovnání.Ve 41. minutě zpracoval hostující Adamec dlouhý nákop Čady za obranou Blatnice na prsa,ale ve vyložené šanci nezakončil a navíc se zranil a byl střídán.

Ve druhé poločase se Kyjov zatáhl a začali hrát na brejky. V 65.min se domácí u hlavního rozhodčího správně dožadovali pokutového kopu, ale hlavní rozhodčí nechal pokračovat hru .V 77. bohužel nedosáhl golman Kůřil na střelu domácího Radka Vyskočila a bylo srovnáno.V tu dobu měla Blatnice jasně navrch a bylo otázkou času kdy Kyjov inskasuje druhý gol. Čekání na brejkovou situaci se zdálo jako správným řešením. Hostujícím hráčům vyšel jeden brejk. Výborně hrající Jakub Rubík běžel z boku sám na branku a byl faulován, z penalty nás poslal do vedení Dominik Kuchař 1-2. Vše směřovalo k překvapivé výhře hostů.Ve třetí minutě natavení nakopl domácí hráč míč do velkého čtverce. Pro míč si vyběhl golman Kůřil. Vyrazil před dobíhajími dvěma hráči kteří se srazili. K údivu všech pískl rozhodčí penaltu ze které Nikola Hrbek vyrovnal 2-2.

 



Ohlasy k zápasu



FC Kyjov 1919
Miroslav Čada - Kyjov: "Musím říct,že nas v některých situacích neskutečně podržel brankář Kůřil ,který se k nám vrátil z hostování ze Bzence a v jarní části nastoupil poprvé.První tři zápasy odchytal na farmě ve Vlkoši."



Sestavy


FC Blatnice pod Svatým Antonínkem
D. Lipar [-] - j. štefánek [-] , R. Vyskočil [-] , P. Janík [-] , J. Cícha [-] , J. Novotný [-] , P. Schmeister [-] (68. J. Peřina [-] ) , D. Macko [-] , J. Cícha [-] , L. Říha [-] (46. N. Hrbek [-] ) , P. Vavřík [-]

FC Kyjov 1919
M. Kůřil [-] - D. Adamec [-] (37. I. Rajsigl [-] ) , M. Jančík [-] , T. Čada [-] , L. Klimeš [-] , J. Rubík [-] , M. Riedl [-] , P. Měsíček [-] , D. Kuchař [-] (85. M. Klingel [-] ) , Z. Bartoň [-] , J. Holeček [-]

ŽK: 77. R. Vyskočil - 30. D. Adamec , 81. P. Měsíček , 81. D. Kuchař , 85. J. Rubík , 90. I. Rajsigl , 90. M. Kůřil .
Hráči zápasu: R. Vyskočil - M. Kůřil , J. Rubík .
Počet diváků: 81. Rozhodčí: TUNKA Lukáš - KRBŮŠEK Radim, VAJDÍK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.