Tím, že patřím k nejstarším v kabině, tak si mě nikdo nedovolí kritizovat, říká hráč 24.kola Jakub Šabata | 1.A třída sk. B, 2022-2023

S hráčem 24. kola Jakubem Šabatou jsme trochu bilancovali a s předstihem hodnotili blížící se konec sezony. Byla úspěšná? Kdo podle něj vyhraje 1.A třídu? 

Odpovědi najdete níže..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jakube, o vítězi soutěže ještě není rozhodnuto. Kdo se podle Vás stane vítězem? Pohořelice s lepší výchozí pozicí nebo Hroznová Lhota?
Myslím, že Pohořelice. Mají na jaře formu, moc bodů neztratily a určitě jeden zápas ještě vyhrají.
Dvě kola před koncem jste uprostřed tabulky. Jste s umístěním spokojeni, nebo Váš cíl byl hrát na vyšších příčkách?
Myslím, že na jaře nehrajeme špatný fotbal a v některých zápasech jsme ztratili body úplně zbytečně. Mít o šest bodů více, tak by jsme byli určitě spokojeni.
A co vaše osobní hodnocení? Vstřelil jste 14 branek. Několikrát jste se objevil v sestavě kola. V tomhle ohledu jste spokojený?
Od útočníků se góly očekávají, takže jsem rád, že jsem nějaký dal. Kdyby mě ještě pustili k penaltám - nevím, proč nejsem určený, když ostatní nedávají - tak to mohlo být lepší. (dodává se smíchem).
Jak bude vypadat zakončení sezóny? Předpokládám, bude pivo, grilování.. Nebo chystáte něco speciálního?
Po posledním zápase budeme mít posezení v klubu. Nějaké občerstvení, pivo, možná něco ostřejšího (smích). Někdo bude zpívat, ale nic speciálního.
Řeknete nám za co vás spoluhráči nejvíce kritizují a za co naopak chválí?
Tím, že patřím k nejstarším v kabině, tak si mě nikdo nedovolí kritizovat (smích), maximálně za nějakou neproměněnou šanci. A moc mě nechválí. Třeba až si to přečtou, tak začnou chválit (znovu se směje).
A kdo z kabiny je vlastně největší kritik? Nejen váš, ale obecně..?
Největší kritik obecně je náš největší fanoušek Ríša. Jinak se v kabině hlavně snažíme povzbuzovat.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.