Chemie v kabině funguje, hrajeme jako tým a to je důležité, říká Karel Macháč. Hráč 23. kola 1.A třídy

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 23. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Zcela zaslouženě jste se stal hráčem kola. Vynuloval jste Dubňany, které na jaře dávali hodně gólů. Jaký to byl zápas?
Tak zápas to byl z naší strany velmi povedený, věděli jsme co chceme hrát a že jde o hodně. V první půli jsme ale měli i smůlu. Pár šancí nevyužili, ale věděli jsme, že pokud budeme trpěliví, góly přijdou. Hlavní bylo žádný nedostat a to se i s mým přispěním stalo.. Takže jsme spokojeni.
Dvakrát po sobě jste vyhráli navíc s nulou. Čím si to vysvětlujete?
Myslím si, že plníme to, co po nás trenér chce. Navíc oproti předchozím zápasům se konečně scházíme v dobré sestavě, kluci hrají obětavě a pomáhají mi vzadu, takže to mám díky tomu snazší a také už bylo na čase abych udržel nulu. (směje se)
Celkem nedávno přišla výměna trenéra. To se zdá jako skvělý tah. Protože bodujete, souhlasíte?
Samozřejmě změna trenéra tomu výrazně pomohla. Zlepšila se tréninková morálka. Přinesl oživení tréninku a hlavně zlepšil taktickou připravenost týmu. Je to zkušený trenér a jsem rád že se nám začalo dařit.
Do konce sezóny zbývají 3 zápasy, ale nejtvrdší bitva vás nejspíše čeká v posledním kole s Miloticemi, které také hrají o záchranu. Už se na tento souboj připravujete, nebo se soustředíte pouze na následující zápas, který Vás čeká?
Jdeme zápas od zápasu. Víme, že to bude těžké a rozhodně chceme, aby bylo rozhodnuto už před posledním kolem a my byli v klidu a jeli si poslední zápas užít.
Kdo má v kabině největší slovo nebo je nejvíc slyšet v těchto důležitých zápasech?
Těžko jmenovat jednoho spoluhráče, ale nejvíc jsou slyšet ti nejzkušenější Janys (Martin Janíček), Luďa Koubek a řekl bych, že i já často mám co říct. (směje se). Hlavně teď chemie v kabině funguje, hrajeme jako tým a to je důležité.
Jak si odpočinete po náročné sezoně? Chystáte se na dovolenou? Řeknete nám kam?
Odpočívat se chystám na dovolené. Jedeme s rodinou do Turecka, tak tam naberu síly na další sezónu. Doufám, že stále v 1.A. (usmívá se).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.