Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

16.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vratimovská kanonáda ve Veřovicích


0

Vratimov si otevřel ve Veřovicích střelnici. První poločas skončil poiuze o jednu branku. Ve druhém dějství hosté navýšili své vedení postupně až na hrozivých 1:7.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vratimovští fotbalisté si poslední utkání jarní části 1.A třídy užili naplno a nadělili Veřovicím sedm branek. Kvůli rekonstrukci Veřovického stadionu se utkání hrálo na hřišti nedaleké Ženklavy, která se může pochlubit útulným areálem a skvěle připravenou hrací plochou, na kterém v sobotním utkání kralovalo hostující mužstvo. Od úvodních minut bylo znát, že jsou Vratimovští hráči uvolnění a svou kombinační hrou domácí jasně přehrávali a vytvářeli si spoustu gólových šancí, které ovšem trestuhodně zahazovali. Veřovičtí byly hostům vyrovnaným soupeřem do 20 minuty utkání, kdy se skvěle uvolnil Osvěčík a poslal Vratimovské do vedení. Ačkoliv se domácí v první půli pokoušeli ohrožovat branku občasnými výpady, nedokázali si proti pevné obraně vůbec prosadit. Jedinou gólovou šanci jim nabídli sami Vratimovští, když se špatně domluvili při rozehrávce, ovšem slibnou situaci domácí zazdili. Na druhou stranu se naopak valil jeden útok za druhým, jenže ani ty nejvyloženější šance nedokázali Vratimovští proměnit a do kabin se tak šlo za stavu, který byl pro Veřovické hodně milosrdný. 

 

Druhý poločas už byl zcela v režii hostů a začal Vratimovský brankostroj. V 52 minutě se protlačil k zakončení Škorik a zvýšil vedení hostů na 2:0. O čtyři minuty později si pohrál s hostující obranou Osvěčík a po krásné kličkované navýšil skóre na rozdíl třech branek. Další úder schytali nešťastní Veřovičtí za pouhé dvě minuty, když se do koncovky protlačil střídající Hudeček, který i s pomocí soupeře dostal míč za záda domácího gólmana a přidal čtvrtou branku ve prospěch Vratimova. Po sérii střídaní, se v 73 minutě prosadil hostující forvard Svěnčík, který si po první odražené střele našel míč podruhé a ze stejného místa opakovanou ranou uklidil míč k pravé tyči. V 75 minutě už to bylo o šest branek, jelikož Pařenicovu nepovedenou střelu nešťastný gólman Veřovic propustil za svá záda. Domácí se ale i za takovéhoto stavu sympaticky snažili vstřelit alespoň čestnou branku, kterou jim hosté nabídli po faulu Škorika v pokutovém území a nařízenou penaltu v 79 minutě proměnil s přehledem domácí kapitán Košelík. Tečku za utkáním ovšem udělali v 85 minutě Vratimovští, když se do značně otrávené obrany domácích vřítil Skoupý, který završil skóre na konečných 1:7 ve prospěch Vratimova. Nutno podotknout, že se celé utkání odehrálo bez jakýchkoliv výstřelků a zákeřných faulů a na hráčích, především Vratimovských, bylo patrné, že si poslední zápas v této sezoně užívali.

text zdroj: http://www.fcvratimov.cz/



Ohlasy k zápasu


AFC Veřovice
Jiří Hořínek (trenér): Do zápasu jsme šli s tím, že chceme poslední utkání vyhrát a to se povedlo. Jsem rád, že jsme se konečně dokázali střelecky prosadit výrazněji, ale těch branek mohlo být i víc. Hlavně v prvním poločase jsme zazdili několik tutovek, ale ve druhé půlce jsme už dominovali a dali šest gólů. Klukům chci poděkovat za celou sezonu, protože jsme hráli pěkný fotbal, i když nám některé zápasy nevyšly, jak jsme chtěli…Myslím si, že tento kádr má navíc, než na sedmé místo a proto chceme jít do příští sezony s většími ambicemi…




Sestavy


AFC Veřovice
M. Fojtík [-] (46. O. Zapletal [-] ) - M. Adamec [-] , O. Fojtík [-] , P. Švolba [-] - J. Valošek [-] , R. Košelík [-] , A. Gold [-] , R. Knybel [-] , O. Matúš [-] (70. M. Matúš [-] ) - M. Kupčák [-] , M. Hanko [-] -

FC Vratimov
D. Kubala [-] - M. Kašuba [-] , D. Valenčin [-] (62. D. Pešek [-] ) , R. Stuchlík [-] , O. Škorik [-] - R. Pešek [-] (52. M. Svěnčík [-] ) , O. Klejnot [-] (63. P. Skoupý [-] ) , T. Tříska [-] (59. A. Tříska [-] ) , J. Pohludka [-] , R. Pařenica [-] - V. Osvěčík [-] (56. T. Hudeček [-] )

Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠVEC Marek - POTIOREK Aleš, ČUBA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.