Diváci se branky nedočkali


Branky


0

Zachraňující se Třebovle se bila o body v Zásmukách. Zápas nakonec skončil bezbrankovou remízou a druhý bod po penaltovém rozstřelu si připsal domácí tým. Třebovle tak získala v Zásmukách bod a jestli to bude k záchraně se teprve uvidí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zásmuky z územní převahy nezískaly nic

Třebovle na posledním místě nemůže ztrácet body, pokud pomýšlí na záchranu. Jenže na hřišti v Zásmukách není jednoduché bodovat, zvlášť pro věkově starší týmy, které mohou mít problémy s velikostí hřiště. A Zásmuky doma body jen tak nerozdávají, i když v této sezóně je to s nimi jako na houpačce. Nicméně do tohoto zápasu vstoupily velice aktivně a zatlačily hráče Třebovle na jejich polovinu. Jenže finální řešení nebylo úplně ideální. Trochu to vypadalo, že hráči čekají až si hosté dají branku sami. Hosté dokázali zazlobit po občasných výpadech na polovinu domácích a nutno říci, že šance si vytvořili větší. Blaščok sám před gólmanem Kubelkou nadvakrát nedokázal zavěsit, Růžek obloučkem přehodil brankáře, ale ke své smůle i branku.

 

Diváci se gólů nedočkali

Obraz druhé poloviny zápasu se nazměnil, jen diváci měli otočené hlavy na druhou polovinu hřiště. Co však bylo platné mnohem větší držení míče, když domácí borci nevstřelili ani branku. Všechno odrážel Pokorný a když už byl překonaný, zaskočil na brankové lajně Růžek. Branky se tak diváci nedočkali a mohli si užít alespoň branky z pokutových kopů. Pro hosty byl bod ze Zásmuk příjemný zisk, který mohli zúročit v dovednostní soutěži. Domácí hráči ale museli být po konečném výsledku hrací doby nespokojeni.

 

 

Třebovli tentokrát penalty nevyšly

Hned první pokus hostů mířil do břevna, další pokus byl do černého, jenže to byl jediný zásah hostujících hráčů. A protože domácí borci všechny penalty proměňovali, připsali si druhý bod po výsledku penalt 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zásmuky
Václav Jindra, trenér: Byl to zápas, ve kterém jsme se doslova protrápili ke dvěma bodům. V prvním poločase jsme měli nespočet příležitostí ke vstřelení gólu. Bohužel jsme špatně řešili finální přihrávku nebo jsme zbytečně překombinovali situaci. Když už jsme zakončili, tak málo důrazně nebo mimo branku. Podobné to bylo i v druhém poločase, když už jsme překonali brankáře, zaskočil za něj na brankové čáře obránce. V tomto utkání je to pro nás rozhodně ztráta jednoho bodu. Naštěstí jsme zvládli pokutové kopy a bereme body dva. I přes mnoho šancí nejsem spokojený s naší předvedenou hrou.

SK Třebovle
Josef Kocourek, trenér: Alespoň bod. Jsme s ním spokojení a doufám, že ještě nějaké přidáme. Domácí byli lepší, na šance jsme měli více my. Chválím mužstvo, protože hráli zodpovědně. Bojovali jsme o body a takhle to má vypadat. Stále nic nevzdáváme.



Sestavy


TJ Sokol Zásmuky
Z. Kubelka [-] - M. Kraus [-] , J. Roth [-] - A. Čapek [-] , P. Benda [-] , J. Derka [-] (58. M. Mašín [-] ) - A. Durňák [-] , L. Sobotka [-] , T. Borovička [-] (80. F. Krejčí [-] ) - Z. Vokáček [-] , J. Lindner [-]

SK Třebovle
L. Pokorný [-] - P. Král [-] , J. Janoušek [-] , P. Bobek [-] , L. Homolka [-] , J. Andrašík [-] , L. Blaščok [-] , D. Richter [-] , M. Čáslava [-] (82. L. Líbal [-] ) , M. Růžek [-] , J. Němec [-]

ŽK: 77. J. Roth , 87. M. Mašín , 90. A. Durňák - 61. L. Homolka , 61. L. Pokorný , 74. L. Blaščok .
Hráči zápasu: L. Pokorný , M. Růžek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Bláha Milan - ŠVACH Tomáš (N), REJHON Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.