1:2p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 13:00

20.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libodřice byly v penaltách úspěšnější


Branky


0

Zajímavý zápas o sestupové body se odehrál v Konárovicích, které hostily Libodřice. Po bezbrankovém prvním poločase se osmnáct minut před koncem ujali vedení hosté, ale domácí kontrovali v devětaosmdesáté. V penaltové loterii byli úspěšnější Libodřice a připsaly si tak důležité dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boj bez šancí

První poločas přinesl spíše boj o území. Obrany pracovaly spolehlivě a šancí diváci mnoho neviděli. Bylo také znát, že se jedná o souboj dvou týmu spodku tabulky, kdy to bylo více o bojovnosti a obětavosti než o pohledných kombinacích. V největší šanci se objevil Marek Heverle, který ale sám před prázdnou bránou hlavou nezakončil přesně. Tak skončil první poločas bez branek a diváci mohli jen doufat, že v druhé půli uvidí něco záživnějšího.

Konárovice vyrovnaly po rohu v poslední minutě

Ale stejná hra byla k vidění i v druhém poločase. Opět neúprosná bitva, která se vesměs odehrávala mezi šestnáctkami obou mužstev. Žádné velké šance k vidění nebyly, i když občas tribuny zahučely, ale pouze po jakýchsi závarech před brankami. Gólu se tento zápas dočkal až dvanáct minut před koncem. Kousíček za velkým čtvercem napřáhl Pavel Medlen a šajtlí vymetl šibenici Svobodovy branky - 0:1. K bodům tak rázem měli blíže hosté, zvlášť když se v další šanci sám před gólmanem objevil Pohanka. Jeho střela bohužel mířila těsně vedle levé tyče. A to se libodřickým nevyplatilo, protože minutu před koncem vyrovnal hlavou po rohovém kopu Miloš Černík - 1:1. Paradoxně domácí vyrovnali z rohového kopu, přestože za celý zápas zahrávali tento asi pětkrát, zatímco hosté jich měli nepočítaně. Dva body se tedy dělily a o dalším rozhodovaly pokutové kopy.

Kolář čapnul dva pokusy domácích

Hosté měli v této dovednostní soutěži pevnější nervy a hlavně brankáře Miloše Koláře. Dva pokusy domácích hráčů nepustil za svá záda a protože jeho spoluhráči byli stoprocentní, berou druhý bod Libodřice. A nutno říci, že důležitý, protože situace na sestupových příčkách se dramatizuje.



Ohlasy k zápasu



FK Libodřice
Lukáš Lanc, trenér: Před začátkem bych dva body asi bral, zvlášť po té naší sérii porážek, ale po průběhu zápasu je to nejspíš ztráta. Jestli budou dva body dost nebo málo, to se uvidí až na konci, protože šlo vlastně o přímý sestupový souboj.



Sestavy


TJ SK Konárovice
J. Svoboda [-] - L. Kahoun [-] , F. Žídek [-] (66. V. Patočka [-] ) , L. Sojka [-] , M. Černík [-] , M. Havlíček [-] , M. Brunclík [-] , R. Pokorný [-] (46. M. Patočka [-] ) , P. Kopecký [-] , J. Pokorný [-] , R. Černík [-] (5. M. Vokoun [-] )

FK Libodřice
M. Kolář [-] - P. Škopek [-] , M. Hovorka [-] , M. Pánek [-] , P. Sova [-] , L. Pohanka [-] , R. Medlen [-] , D. Oliva [-] , J. Košík [-] , F. Šafránek [-] , P. Heverle [-]

ŽK: 13. F. Šafránek , 75. P. Sova .
Hráči zápasu: M. Kolář , P. Škopek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: NETÁHLÍK Rudolf - POKORNÝ Petr (N), NĚMEC Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.