FOTO: Plaňany doma opět neprohrály


Branky


0

Osmdesátka fanoušků viděla zápas solidní úrovně. Domácí se ujali vedení po šesti minutách hry a hosté marně dobývali Hradeckého branku. Pojistku výhry dali plaňanští až v závěru druhého poločasu. Protože hosté nedokázali zužitkovat žádnou šanci, odjíždějí bez bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pavel Krutský: "Přijeli jsme si pro bod"

Do zápasu vstoupily oba týmy aktivně. Dlouhý aut hostů prodloužil Hervert a Kubalík hlavičkoval těsně mimo tyče. V šesté minutě se už měnilo skóre. Dlouhý kop Švehly mířil až za obranu hostů, kam si naběhl osamocený Dominik Minarčík a otevřel účet utkání - 1:0. I nadále byla k vidění vcelku pohledná hra a rychlé akce. Útok Kubalíka se Zápotockým skončil nepřesnou přihrávkou, totéž se přihodilo na druhé straně, když svůj útok nedokončil přesně Nebřenský. Jedna střela Chromého mířila mimo tyče, druhou sblokovali obránci a byl z toho rychlý protiútok Plaňan. Vracející se Chromý fauloval před šestnáctkou a trestný kop poslal těsně mimo Proskočil. DOmácí tým se dostal do šance po úniku Brecíka po lajně, jeho centr našel Proskočila, který ale na míč pořádně nedoskočil. Balón zachytil ještě v hřišti Freund, nacentroval zpět na Proskočila, ale jeho hlavičku bravurně vyrazil Krutský a dorážku trefili domácí jen do obránce. V závěru prvního poločasu mohli hosté vyrovnat. Po dlouhém nákopu do vápna domácích se nedomluvil brankář se stoperem a střelu Nováka nakonec vyrazil Hradecký na roh. Po něm se k hlavičce dostal osamocený Kubalík, ale Hradecký byl opět na místě.

 

Plaňany přidaly pojistku před závěrem

Po přestávce byla výhoda "větru" na straně Nučic. Vytvořili si hned zpočátku druhého poločasu dvě šance, ale bohužel neproměnili. Hrála se vyrovnaná partie, vyrovnání viselo na vlásku, ale přišel trest na druhé straně. Tři minuty před koncem se prosadil Pavol Brecík a stanovil konečný výsledek - 2:0.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Tomáš Kučera, trenér: Nučice se ukázaly jako velmi bojovný, běhavý tým. Naprosto vyrovnaná partie, kdy jsme své tři šance v prvním poločase, za podpory silného větru, neproměnili. Neustále jsme se museli mít na pozoru před nebezpečnými kontry soupeře.

TJ Nučice
Pavel Krutský, trenér: Přijeli jsme s marodkou a tři kluci hráli s antibiotiky. Do druhé půle jsme šli s cílem více napadat domácí rozehrávku a snažit se více o střelbu ze střední vzdálenosti. A když se neujala ani jedna z nespočet střel ze střední vzdálenosti, kdy buď střelu zablokovali domácí hráči a nebo ji dobrým zákrokem zneškodnil brankář Hradecký, přišel v závěru trest v podobě druhé branky z brejku. Klukům chci poděkovat za výkon, protože někteří hráli se sebezapřením.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: FLIGR Lukáš - FREUND Karel (N), ZÁPOTOCKÝ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.