Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kouřim vybojovala tři body s outsiderem


Branky


0

Dvě rychle za sebou jdoucí branky stanovily skóre 1:1 ve dvacáté třetí minutě. Těsně před přestávkou se ujali vedení domácí a když deset minut po začátku druhé půle přidal třetí branku Dufek, domácí již vedení pohlídali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Laxní začátek domácích přivedl hosty k vedení

Domácí tým začal utkání špatně a hosté je dlouhými nákopy dostávali pod tlak. Kouřimáci nestačili počítat rohy a standardky. Domácí hráči chybovali v rozehrávce a celou dobu si koledovali o gól, který také přišel. V dresu Konárovic se prosadil Jaroslav Pokorný a dostal hosty do vedení - 0:1. To byl moment, který domácí hráče probral z letargie a zbytek zápasu už určovali tempo hry borci Kouřimi. Okamžitě po obdržené brance využili nesoustředěnosti hostů a Ondřej Macháček díky rychlému skluzu míče z vápna vyrovnal na 1:1. Těsně před přestávkou se domácím podařilo skóre otočit - Macháček přihrával a Petr Pazderec z malého vápna propasoval míč do brány - 2:1.

Druhý poločas si domácí borci více hlídali nákopy hostů a do šance je dlouho nepouštěli. Naopak sami se tlačili do zakončení a kolem brány hostů lítal jeden míč za druhým. Jen měli kouřimští problém trefit vůbec bránu, a tak hostující gólman neměl moc co chytat. To se po Pazdercově přihrávce naštěstí povedlo Tomášovi Dufkovi, který tak korunoval svůj výborný výkon - 3:1. Zbytek zápasu domácí dobojovali, hosté ale měli ke konci dvě vyložené šance, které hasil Havránek na brankové čáře. Konárovice tak po této porážce zůstávají dvanácté a pokusí se bodovat v příštím domácím zápase s Ratboří. Kouřim si stále hlídá druhé místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


Výsledkově jsme zápas naštěstí zvládli, byť to žádná fotbalová krása nebyla. Klukům musíme poděkovat za bojovnost a výhru. Byť máme zraněné čtyři kvalitní hráče, k nimž se dnes bohužel přidal Keltner, jsme schopní poskládat i díky dorostu takovou sestavu, se kterou jsme schopní odehrát vítězné zápasy.




Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - P. Pazderec [-] , M. Snížek [-] , J. Charvát [-] , O. Macháček [-] , T. Dufek [-] , J. Keltner [-] (76. V. Bug [-] ) , M. Havránek [-] , T. Novák [-] , T. Svoboda [-] , J. Holub [-]

TJ SK Konárovice
J. Svoboda [-] - L. Kahoun [-] , F. Žídek [-] (58. P. Jandák [-] ) , M. Černík [-] , M. Brunclík [-] , R. Pokorný [-] , M. Havlíček [-] , P. Kopecký [-] , M. Vokoun [-] (46. L. Sojka [-] ) , J. Pokorný [-] , R. Černík [-]

ŽK: 32. J. Holub , 48. T. Svoboda - 42. L. Kahoun , 50. J. Pokorný , 54. M. Brunclík , 64. L. Sojka .
Hráči zápasu: T. Dufek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: REJHON Josef - NAVRÁTIL Milan (N), VOKŘÁL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.