1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ratboř si komplikuje situaci


Branky


0

Hosté z Krakovan vstoupili do utkání aktivně a z první šance se ujali vedení. Po přestávce domácí srovnali, jenže hosté si o minutu později vzali vedení zpět. Ratboř tak má rázem sestupové starosti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důležitý zápas ve spodních patrech tabulky nezačali domácí dobře. Již v desáté minutě po centru KOzla ze strany Tomáš Sixta předskočil domácího obránce a hlavou poslal hosty do vedení - 0:1. Ani na jedné straně nebyly nadále žádné šance. Domácí sice více drželi míč, ale bez nějakého efektu. Na mokrém hřišti bylo k vidění příliš nepřesností a fotbalové krásy mnoho ne.

Druhá polovina utkání začala výborně pro domácí. Hned v šestačtyřicáté minutě po pěkné akci na jeden dotek vyrovnali. Kemza dlouhým míčem našel Vohnického, který z jedné sklepl do strany na Stráníka. Ten krásně nacentroval a pro Ladislava Brtníka nebyl problém míč hlavou uklidit za bezmocného Špinku - 1:1. Bohužel brzy na to tým Ratboře opět inkasoval. Hosté rozehrávali aut, domácí obránci nechali zcela osamoceného beka hostí, který měl moře času na centr. Ten se mu povedl a na zadní tyči poslal Krakovany opět do vedení jejich kapitán, Luděk Tlučhoř - 1:2. Hráči domácího týmu se poté sice snažili tlačit do zakončení, ovšem marně. Nejenže si nedokázali nic pořádného vytvořit, ba co víc ani nevystřelili. Jejich tlak byl jen platonický. Hosté si také žádné brankové příležitosti nevytvářeli. Nakopáváná již nevedla k žádné změně výsledku a tak si Krakovany odvážejí tři důležité body. Naopak Ratboř si situaci sama komplikuje.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ratboř
Vladimír Pěkný, trenér: Důrazně hrajícímu soupeři jsme tedy podlehli a zbytečně si komplikujeme situaci. Hosté dali ze dvou šancí dva góly, my z jedné jednoho. Musím pochválit velice dobře mávajícího asistenta hostí, který mával opravdu poctivě, což se často nevidí.

TJ SK Krakovany
Vlastimil Chlád, trenér: Jsme rádi za tři body. Na mokrém hřišti jsme se dostali do vedení a udrželi ho. Ratboř to pak začala nakopávat, ale naše obrana si s tím poradila. Teď nás čeká Český Brod. No, je to favorit, ale každé utkání začíná od stavu 0:0 a my se o výsledek a body popereme.



Sestavy


TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - J. Vondráček [-] , J. Skopec [-] , D. Kemza [-] , J. Hovorka [-] - P. Stráník [-] , M. Adámek [-] , J. Trojan [-] - L. Brtník [-] , L. Vohnický [-] - M. Kopecký [-]

TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - L. Jelínek [-] , S. Šindelář [-] , M. Skokan [-] , M. Věříš [-] - L. Tlučhoř [-] , P. Kozel [-] - J. Pospíšil [-] , V. Novotný [-] (47. R. Tlučhoř [-] ) , J. Olexa [-] , T. Sixta [-] (90. Z. Douděra [-] )

ŽK: 39. J. Skopec - 22. V. Novotný , 45. J. Olexa , 66. R. Tlučhoř .
Hráči zápasu: M. Věříš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: NETÁHLÍK Rudolf - SEMERÁK David (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.