2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bojovné Libodřice udolaly Kouřim


Branky


0

Domácí jsou bojovností na svém hřišti známí a přesvědčili se o tom i hráči doposud druhé Kouřimi. Mohlo to být možná jinak, ale Miloš Kolář lapil hostům i penaltu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Počáteční tlak hostů bez efektu

V prvních minutách bylo na hřišti vidět, jaké je postavení týmů v tabulce. Hosté dobře kombinovali a tlačili se před branku Koláře. Bohužel několik dobrých šancí zůstalo nevyužito. Domácí postupně vyrovnali hru a jejich důraz platil na hráče Kouřimi. A dostávali se i jednoduše na soupeřovu polovinu dlouhými nakopávanými míči hlavně na rychlíka Marka Hrstku. Ten se k míči dostal ve třicáté minutě po vysunutí od Pohanky a svůj rychlý brejk zakončil střelou do šibenice - 1:0. Hosté pomalu přestávali běhat a hra se vyrovnala. Bohužel pro diváky už nepadla žádná branka a domácí si drželi těsný náskok.

Hosté odmítli vyrovnání

Domácí začali i druhý poločas opatrně ze zajištěné obrany. A již po dvanácti minutách se mohli radovat podruhé. Šťastným střelcem byl opět Marek Hrstka, který opět nedal hostujícímu Havránkovi šanci a vybíhajícího jej přehodil z hranice šestnáctky - 2:0. Hosté při dvougólovém manku přeskupili řady a bojovník a srdcař Martin Snížek se přesunul na hrot. A bylo to znát. Hned po pár minutách útočné aktivity vykřesal naději a snížil na 2:1. A kouřimských bylo najednou zase plné hřiště. Hýřili pohybem a žádali si vyrovnání. Jenže domácí hráz odolávala byť s vypětím všech sil. Pár minut před koncem to ale domácí se silami přehnali, faulovali v šestnáctce a hosté dostali možnost vyrovnat z penalty. Jenže Kolář střelu chytil a uchránil tak všechny tři body pro Libodřice.



Ohlasy k zápasu


FK Libodřice
Lukáš Lanc, trenér: Chválím hráče za bojovný výkon, těší nás body proti ambicióznímu a kvalitnímu soupeři.

TJ Kouřim
Martin Snížek, hrající trenér: Dostali jsme dva krásné góly, ale po našich nesmyslných chybách. V závěru jsme pohrdli penaltou. Domácí si body ubojovali. Škoda jen některých hulvátských výlevů z tribuny, které kazily bojovný zápas.



Sestavy


FK Libodřice
M. Kolář [-] - R. Medlen [-] , L. Němec [-] (82. M. Pánek [-] ) , D. Oliva [-] , M. Hovorka [-] (91. D. Mlázovský [-] ) , M. Hrstka [-] , L. Pohanka [-] (88. D. Hrodek [-] ) , P. Škopek [-] , J. Košík [-] , F. Šafránek [-] , P. Heverle [-]

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - P. Pazderec [-] , M. Snížek [-] (80. M. Navrátil [-] ) , T. Ružinský [-] , J. Charvát [-] (59. T. Dufek [-] ) , P. Královský [-] , J. Paclík [-] (59. R. Světnička [-] ) , O. Macháček [-] , T. Novák [-] , T. Svoboda [-] , M. Havránek [-]

ŽK: 71. P. Královský .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PLUHAŘ Luboš - NĚMEC Ladislav (N), ŠVORBA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.