Večeřa rozhodl v první půli. Kněževes uhlídala před SKR třetí příčku


0

Do Rakovníka zavítal tým Kneževse a hrálo se proti rezervě SK o třetí místo. První půli rozhodl třemi góly Večeřa a přestože se SKR pokusilo výsledek ještě zvrátit, třetí příčku v tabulce si výhrou pojistili právě hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání se hrálo již v 9.15 a kdo přišel o deset minut později, tak neviděl šokující úvod utkání, kdy domácí obrana na pravé straně měla den otevřených dveří a nabídla hostům řadu šancí. Dvě z nich využil Večeřa, 0:2. Opaření domácí se nemohli z katastrofálního výkonu probudit. Jejich bezmoc ještě umocnil lajnový sudí Sedláček, který ve 22. minutě mylně zastavil samostatný únik M. Tvrze zvednutým praporkem, ačkoliv M. Tvrz vybíhal nejen z vlastní poloviny, ale také ještě až za Vrabíkem s Kollárem. Samostatný únik Matese dobře vychytal Lenner. Ve 38. minutě naopak hosté udeřili potřetí Večeřou, 0:3. Aby toho nebylo málo, tak špatný výkon domácího týmu mohl potrestat Holeček, ale při samostatném úniku si sám šlápl na míč a ztratil jej.

 

Do druhé půle domácí tým již nastoupil v úplně jiném světle. Hrálo se jen na jednu branku a bylo otázkou času, kdy Rakovničtí dají branku naděje. V 52. minutě po úniku M. Tvrze na jeho přihrávku ve vápně ještě nikdo nedosáhl. V 62. minutě při souboji jeden na jednoho uklouzl hostující stoper Vrábík a Bystřický šel sám na Lennera. Domácí hráč si počínal naprosto s přehledem a obstřelením Lennera vykřesal naději, 1:3. Tlak sílil a v 68. minutě vyslal přesně načasovanou kolmicí do samostatného úniku P. Tvrz bratra Marka, který zvolil stejné zakončení jako Bystřický, 2:3. V tuto dobu byli domácí hráči plní elánu utkání minimálně vyrovnat. Jenže jejich naděje uhasil o minutu později Vrábík, který využil zmatků v obraně a tvrdou střelou z vápna prostřelil Hrbka, 2:4. Tato branka tlak domácích zastavila. Z vítězství, zisku třetího místa a pozvánky do I. B třídy se nakonec radovala hostující Kněževes.



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník B
Marek Tvrz: První poločas jsme bohužel vůbec nezvládli. Absolutně nezvládli. Úvodní katastrofální desetiminutovka rozhodla celé utkání. V druhém poločase jsme sice hráli svoji hru, kdy jsme hostující tým zatlačili před velké vápno a během 25 minut dali dva góly. Poté jsme ovšem vytvořili další okénko v obraně a zkušený Vrábík toho využil. Co je nám platné, že o všech 26 zápasů v sezoně jsme byli lepším týmem a soupeř se po větší část zápasu bránil, když své šance neproměníme a naopak soupeřům branky lacině darujeme. Na druhou stranu jsme s Kněževsí dali šanci mladým nadějím, kdy nastoupili dva hráči mladšího dorostu a jeden starší žák. Ani jeden z těchto tří nezklamal a nebyl ani u jedné laciné branky.

FK Kněževes
Petr Krob: První poločas jsme si vytvořili dostatek brankových příležitostí a po zásluze jsme se ujali vedení. Do druhého poločasu domácí prostřídali a zatlačili nás na naši půlku a podařilo se jim snížit na 3:2. Nám se nedařilo podržet déle balón na našich kopačkách. Po brance na 4:2 už jsme domácí do žádné vyložené šance nepustili.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: SÝKORA Antonín - ŠVÁCHA Josef, SEDLÁČEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.