Za pět vstřelených gólu si Sparta odvezla tři body


Branky


0

Sparta zajížděla k dalšímu venkovnímu utkání do Olešné, kde měla oplácet porážku z podzimního utkání na vlastním hřišti. Hosté postrádali několik hráčů základní sestavy a tak měl trenér k dispozici pouze základní sestavu a na lavici náhradníku byl on sám. Domácí rovněž nenastoupili v nejsilnější sestavě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání byl díky ztrátam na obou stranách vyrovnaný. První větší šanci hostů měl Fronk, který v 10. minutě po kombinaci spoluhráčů střílel těsně vedle. Hra se přelévala na obě strany až ve 30. minutě po rohovém kopu vstřelil Telvák první branku, 1:0. Sparta spoléhala na rychlé protiútoky, které dělali domácí obraně problémy. Při jednom z nich, kdy utekl rychlonohý Vejvoda celé obraně museli domácí faulovat v pokutovém území a nařízenou penaltu bezpečně proměnil Šnajdr ve 37. minutě, 1:1. Neuběhlo ani 5 minut a po pěkné kombinaci hostů zvýšil Vejvoda na 1:2. Tak skončil i první poločas tohoto zajímavého utkání.

 

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí oceláři, kteří chtěli tento pro ně nepříznivý výsledek otočit. Běžela 51. minuta, když opět hostující Vejvoda vstřelil další branku Sparty, 1:3. Domácí byli v této fázi utkání lepší, což vyústilo i nařízenou penaltou za ruku v pokutovém území. Kterou v 58. minutě domácí hráč neproměnil a jeho střelu zlikvidoval výborný Mašek. Obraz hry se nezměnil. Domácí stále útočili, ale jejich hráči nebyli schopni překonat hostujícího brankaře nebo trefit jeho branku. Naopak to byli hosté, kteří v rozmezí dvou minut mezi 75.-77. minutou zásluhou Grilla vstřelili dvě branky a zvýšili tak na 1:5. Sparta si náskok do konce utkání uhlídala a přivezla si tak další tři body do tabulky OP.

 



Ohlasy k zápasu


FC Olešná
Miloslav Doležal: Do zápasu jsme vstoupili tradičně s hodně improvizovanou sestavou,ale nepodali jsme vůbec špatný výkon,ač tomu výsledek moc nenapovídá.Jenže hosté byli oproti našemu týmu neuvěřitelně produktivní a proto si odvážejí zaslouženě všechny body.

TJ Sparta Lužná
Ladislav Rác: Mužstvo Sparty předvedlo bojovný výkon a zaslouží si za toto pochvalu. Přeci jenom bych vyzdvihl výkon nestárnoucího brankaře Maška a u domácích kapitána Hlavsy.



Sestavy


FC Olešná
T. Pavlíček [-] - M. Vodrážka [-] , M. Sládek [-] (82. M. Sklenka [-] ) , M. Šutera [-] , R. Jiránek [-] , K. Ivančík [-] , Z. Kandler [-] , P. Telvák [-] , L. Helebrant [-] , J. Procházka [-] , A. Hlavsa [-]

TJ Sparta Lužná
V. Mašek [-] - J. Kolínský [-] , J. Staněk [-] , P. Staněk [-] , R. Grill [-] - J. Sláma [-] , A. Mašek [-] , J. Špička [-] , S. Fronk [-] - R. Šnajdr [-] , J. Vejvoda [-]

ŽK: 48. J. Procházka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SÝKORA Antonín - VYHNANOVSKÝ Milan, TITLBACH Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.