Druhou půli ovládla rakovnická rezerva


Branky


0

Ve svém posledním zápase přivítali senomatští berani na svém hřišti rezervu SK Rakovník. Podzimní zápas skončil pro berany debaklem, když Rakovničtí vyhráli vysoko 12:1. Tentokrát se utkání pro domácí vyvíjelo báječně, ale před dalším debaklem je nakonec zachránil jen závěrečný hvizd.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí do utkání vstoupili aktivně a jejich úvodní aktivitu zužitkoval v 8. minutě střelec Vávra a poslal tak Senomaty do vedení 1:0. Ještě veseleji v Senomatech bylo ve 20. minutě, kdy se po zmatcích v obraně hostů dostal míč do vápna na volného Karnolda, který s pomocí tyče překonal Hrbka podruhé, 2:0. Hosty mohl definitivně do kolen poslat dvakrát Zápal, ale ani jednu ze svých dvou obrovských šancí neproměnil. Domácí svoji obranu nevytahovali příliš daleko od Kučaby branky a hosté se nemohli dostat ke své hře. Jiskru naděje vykřesal ve 40. minutě Gašpárek, který parádně zužitkoval přesný centr Galii, 2:1.

 

Druhý poločas bylo na hřišti jen jedno mužstvo – rakovnická rezerva. Vyrovnání ovšem přišlo až v 67. minutě, kdy se po krásné individuální akci a slalomu senomatskou obranou prosadil mladík Galia, 2:2. Ještě deset minut před koncem byl stav vyrovnaný. Ze hry hostů musel ještě pro zraněný odstoupit Galia, a když hosté neměli již možnost střídaní, tak dohrávali utkání o jednoho muže v poli méně. Kdo si myslel, že domácí přesilovku zvládnou, tak byl na omylu. V 81. minutě se po parádní kombinaci dostal míč až na volného Sklenku, který balon dovezl až tzv. „do kuchyně“, 2:3. V 85. minutě Fojtík přesně načasoval kolmici na Plačka. Ten tváří v tvář Kučabu prostřelil, 2:4. Vítězství hostů definitivně potvrdil v 90. minutě střídající Hamouz, 2:5. V tento moment byli domácí hráči rádi za závěrečný hvizd, neboť právě ten je uchránil před větším debaklem.



Ohlasy k zápasu



SK Rakovník B
Marek Tvrz: Věděli jsme, že nás v Senomatech nečeká nic lehkého. Bohužel jsme vlastní nedisciplinovaností v defenzivě pustili domácí do dvoubrankového vedení a při dalších šancích měli velké štěstí, že zůstaly neproměněny. Od naší první branky jsme hráli dobrý fotbal a v druhém poločase utkání zaslouženě otočili.



Počet diváků: 62. Rozhodčí: Říha Michael - VODRÁŽKA Tomáš, SEDLÁČEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.