Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Diváci v Senomatech viděli deset gólů


Branky


0

Branek padlo na senomatském trávníku opravdu hodně, ale domácí diváci z nich radost určitě neměli. Jejich oblíbenci totiž byli už po poločase doslova na ručník. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned od začátku se hrálo pouze ve vápně Senomat. Kněževeští vlítli na domácí hráče a v první polovině jim vstřelili pět gólů. První zařídil P. Holeček, 0:1. Poté následoval hattrick Kozáka, který si ho připsal během neuvěřitelných patnácti minut a posunul tak hosty do jasného vedení, 0:4. Převahu týmu Kněževse korunoval pět minut před koncem prvního poločasu Hanych, 0:5. Pět gólů bylo ale ještě milosrdných, mohlo jich padnout daleko více.

Trenér hostů poslal po pauze na hřiště Kutílka, který ale svojí laxní přihrávkou na brankáře Lennera nabídnul domácím šanci ke skórování. Vávra jeho dárkem nepohrdl a pomalý balón vystihl, udělal kličku gólmanovi a z ostrého úhlu přesně zamířil do růžku kněževeské branky, 1:5. Trvaly ale pouze tři minuty a Holeček navýšil vedení na 1:6. Následně se k němu připojil Večeřa, 1:7. Druhý gól domácích padl v 77. minutě také po zaváhání kněževeské obrany a měl ho na svědomí opět Vávra, 2:7. Kapitán hostů Jan Vrábík neproměnil penaltu, ale podařilo se mu upravit na konečných 8:2, když si našel "bochánek" na zadní tyč a z malého vápna ho poslal prudkou střelou do brány. 

 

 



Sestavy


SK Senomaty
O. Kučaba [-] - D. Zápal [-] (76. S. Krátký [-] ) , M. Sailer [-] , M. Karnold [-] , J. Vávra [-] , V. Kukla [-] , M. Hudák [-] , P. Katona [-] , J. Kodeš [-] , O. Havel [-] , J. Tajbl [-] (46. M. Jelínek [-] )

FK Kněževes
L. Lenner [-] - P. Kollár [-] (46. M. Kutílek [-] ) , P. Holeček [-] (72. M. Vršecký [-] ) , J. Vrábík [-] , M. Krejčí [-] , L. Malafa [-] (79. J. Bradáč [-] ) , J. Hanych [-] , R. Čihař [-] (77. M. Gonda [-] ) , J. Vršecký [-] , L. Kozák [-] (53. M. Večěřa [-] ) , K. Hrubý [-]

ŽK: 62. M. Karnold , 79. M. Hudák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - STROUHAL Jiří, KOSOVÁ Simona.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.