3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 10:00

16.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olympie doma poprvé za tři body, s prázdnou odjel sousední Pavlíkov


Branky


0

Hosté z Pavlíkova to měli do Rakovníka na hřiště Olympie sice jen přes kopec, zatímco ke třem bodům z dopoledního zápasu naopak poměrně daleko. Olympie předvedla v druhém domácím utkání po zimní pauze koncentrovaný výkon a odčinila prohru z prvního kola, kdy si všechny body odvezly ambiciózní Hředle. Minimálně do odpoledních zápasů se tak její fanoušci mohou kochat z pohledu na tabulku, kde je zatím na prvním místě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Díky špatné koncovce Olympie, se šlo do kabin "jen" za stavu 2:0

V prvním poločase se hrálo převážně na polovině hostů, ale brankář Melč se zas tolik nezapotil. Z velkého množství střel, které si domácí vypracovali, jich šlo na branku minimum, naštěstí pro ně z toho byly alespoň dva góly. Tutovku měl hned ve 4. minutě po přímáku Číhaře hlavou Kolář, ale balon mířil vedle. Po hezkém přenesení hry z kopačky Ecka a Koláře se k centru ve vápně dostal Filip a jeho zpětnou přihrávku doslova zahodil Ogurek, který ze čtyř metrů vysoko překopl branku. Chvíli na to vyslal Pekárna do úniku Filipa, který se dostal přes L. Gebharta, avšak jeho mířená střela na zadní tyč šla jen těsně vedle. Pak přišel jediný světlý moment Pavlíkova tohoto poločasu, hráči dokázali kombinovat po celém hřišti, ale vše trvalo jen pár minut a k zakončení se hosté vlastně nedostali. Až ve 14. minutě dostal Hink více prostoru a nepříjemně prověřil Šímu v brance. Za tři minuty poslal balon B. Koch z pozice obránce na svého syna, ten od lajny našel centrem ve vápně ideálně postaveného Číhaře, který si udělal místo na krásnou bombu volejem, 1:0. Ve 20. minutě dostal střelec Číhař míčem do obličeje, ale odrazem v podstatě založil útok svého týmu. Ogurek se ocitl na hranici šestnáctky a jeho střela proklouzla prostředkem branky pod rukama pozdě padajícího Melče, 2:0. Ve 44. Minutě kopali Pavlíkovští přímý volný kop, ale trefili jen zeď, a tak se šlo do kabin za stavu 2:0.

Druhá část přinesla hostům pouze více šancí

Pět minut po zahájení rozhodčím Kaválkem mohli domácí navýšit svůj účet, ale prodloužený míč od Filipa Číhař jen vystřelil do vyběhlého gólmana. V 51. minutě se opět připomněl tvrdou ranou Hink, ale Šíma si poradil. Z kopaček Olympie se vytratila píle a dávali hostům moc velký prostor. Z toho také plynulo mnohem větší držení míče Pavlíkova než v prvním poločase. Bohužel hostům chyběla finální přihrávka a střelba. Velkou šanci založil Kalfiřt, ale Dyršmíd na přední tyči už v těžké pozici nic nevymyslel. Pak ten samý hráč zatáhl míč k brankové čáře a zkoušel to z úhlu. Lepší řešení však čekalo přímo na penaltě, kde byl osamocený Číhař. Do třetice unikl opět Dyršmíd a Melče prostřelil, 3:0. Ve 38. minutě chtěl Šímu překvapit opět Hink, ale gólman vyrazil míč na roh. V další téměř tutovce se ocitl Filip, ale míč se mu zašmodrchal mezi nohama a obránci se stihli vrátit. Vzápětí poslal křižnou přízemní přihrávkou Rous balon na Dyršmída, který opět trefil jen tělo Melče. Odražený míč znovu nacentroval Rous, ale hlavička Filipa jen těsně minula konstrukci branky. Největší šanci zápasu měli hosté chvilku před koncem, a to když Šímovi propadl míč ve vzduchu a na D. Fraňka zívala prázdná branka. Středopolař Pavlíkova to asi nečekal a jeho střela vysoko přelétla břevno.



Ohlasy k zápasu


Olympie Rakovník
Bianka Hofrichtrová: Takovému týmu, jakým je Pavlíkov, bychom měli dát více branek. V prvním poločase nebyla hra špatná, bylo dost šancí, ale kluky zlobí koncovka. Po změně stran hráči bránili už laxně a kombinace značně ubyla. Sestava nebyla kvůli velkému počtu zraněných hráčů ideální, takže tři body jsou samozřejmě prima. Zajímavostí byla obranná čtyřka ve složení nestárnoucích dorostenců B. Koch, Eck, Pekárna a Křováček.




Sestavy


Olympie Rakovník
P. Šíma [-] - P. Filip [-] , J. Číhař [-] (78. J. Řenč [-] ) , J. Ogurek [-] , S. Rous [-] , R. Kolář [-] (52. P. Dyršmíd [-] ) , T. Koch [-] , J. Pekárna [-] , V. Eck [-] , Z. Křováček [-] , B. Koch [-] (64. J. Kalfiřt [-] )

SK Pavlíkov
Z. Melč [-] - L. Konopásek [-] (65. T. Gebhart [-] ) , T. Hink [-] , L. Polcar [-] , M. Škrlant [-] (78. D. Linhart [-] ) , L. Gebhart [-] , A. Bureš [-] , K. Novák [-] (32. D. Čech [-] ) , D. Franěk [-] , L. Kříž [-] , M. Brož [-]

ŽK: 57. S. Rous , 62. J. Ogurek .
Počet diváků: 74. Rozhodčí: KAVÁLEK Michal - SEDLÁČEK Petr, TREŠL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.