V Roztokách se remizovalo


Branky


0

 Ve 13. kole se opakoval výsledek z podzimu. Opět se v souboji mezi Chrášťany a Roztoky remizovalo, pro smůlu roztockých hráčů se nezměnil ani výsledek po penaltách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První část utkání probíhala v bojovném tempu s řadou osobních soubojů, ty měl na svědomí především kluzký terén, díky kterému nemohla být o kombinačním fotbale ani řeč. V prvním poločase byly Chrášťany jednoznačně lepším týmem, ale i přes dvě stoprocentní šance které měly, žádné góly za záda Hůly nespadly. Jediné co v první půli padalo byly žluté karty pro hosty, jedna byla udělena Erbenovi a druhá Prepletenému. Do šaten se šlo tedy za stavu 0:0.

Druhý poločas měl naprosto opačný průběh, ne však v počtu gólů. Tentokrát dominovaly Roztoky, ale také z toho žádný gól za 45 minut nevzešel. Opakovaly se i dvě žluté výstrahy za nedovolený zákrok, obě putovaly na účet Roztok. Po 90 minutách rozhodavaly penalty, více štěstí stálo na straně hostů, a tak hráči z Chrášťan odjížděli domu radostněji.

 



Počet diváků: 50. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - PASTOR Jaroslav (N), KŘÍŽ Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.