Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2016 18:00

30.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polom přehrála Kobeřice


0

V první části zahodila domácí družina několik šancí. Hlavním paličem byl Nikola Štybar. Za hosty zahodil šanci Wirth. Domácí se dokázali prosadit teprve v závěru prvního dějství Šmídem. Úvod druhé půle patřil hostům, kteří zahodili dvě šance. V 67. minutě ale zvyšoval na dvoubrankové vedení Filip Štybar. O něco později přidal branku jeho bratr Nikola. Na čtyřbrankový rozdíl navyšoval Schlossarek. Koběřuce už jen v závěru kosmeticky upravily na konečných 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


Sport-Club Pustá Polom
Martin Janík (trenér, pro regionopavsko): Naše nasazení nebylo , protože už o nic nešlo. Naštěstí jsme aspoň dávali góly. Jsem rád, že jsme to zvládli, a že jsme naše fanoušky potěšili vítězstvím. S krajským přeborem jsme se nechtěli loučit dvěma porážkami.

TJ Sokol Kobeřice
Martin Halfar (vedoucí mužstva, pro regionopavsko): Byl to bezstarostný fotbal, když obě mužstva vymýšlela na hřišti kraviny. My jsme hráli lépe po přestávce, ale paradoxně jsme dostávali góly. Klukům chci poděkovat za celou sezónu, protože se dokázali zachránit.



Sestavy


Sport-Club Pustá Polom
M. Zahradník [-] - L. Poštulka [-] , T. Hradský [-] (72. M. Kozelský [-] ) , M. Šmíd [-] , N. Štýbar [-] , A. Černohorský [-] (76. J. Bruna [-] ) , F. Štýbar [-] (76. D. Schlossarek [-] ) , R. Jašek [-] , L. Kužel [-] (63. T. Kosňovský [-] ) , M. Hradský [-] , J. Pfleger [-] (58. P. Kňura [-] )

TJ Sokol Kobeřice
R. Ziegl [-] (10. K. Riemel [-] ) - J. Oberherr [-] , P. Gorčakovský [-] (76. A. Kubný [-] ) - Z. Kryštof [-] - T. Jašek [-] , P. Stuchlík [-] (58. A. Oberherr [-] ) , A. Šimeček [-] , D. Janík [-] , J. Buchta [-] , R. Stuchlík [-] (67. J. Čujek [-] ) , R. Wirth [-]

ŽK: 70. T. Kosňovský .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: KOTALA Filip - DUDEK Matěj, KRET Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.