Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

30.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Miletín rozstřílel Nepolisy


Branky


0

Sestupující Miletín předvedl v posledním zápase sezony gólově produktivní výkon, ve kterém zdolal Nepolisy vysoko 4:9.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Nepolisy v posledních kolech uštědřovaly svým soupeřům bohaté gólové nadílky. Zápas s předposledním Miletínem však Nepolisům nevyšel a domácí museli skousnout výraznou porážku. Fotbalisté Nepolis svým až příliš exhibičním přístupem soupeři usnadnili jeho cestu za výhrou. V úvodu se sice hrálo poměrně vyrovnané utkání, na branku Miletína, o kterou se v patnácté minutě postaral Zdeněk Urban, dokázali domácí brzy odpověď, když ve dvacáté třetí minutě překonal miletínského Miroslava Richtera Martin Tlustý. Miletínští si vzali své vedení zpět po půlhodině hry, kdy se podruhé prosadil Zdeněk Urban. I na tento úder ale domácí dokázali odpovědět, a to šest minut před koncem, kdy za domácí vyrovnal Tomáš Hanuš. 

Gólová cesta Miletína za výhrou

Gólovou iniciativu přebral Miletín definitivně ve druhém poločase. Hosté zahájili svoji gólovou dominanci na začátku padesáté minuty a následně vstřelili během šesti minut tři góly. V padesáté minutě poslal Miletín znovu do vedení Josef Němeček, na kterého o tři minuty později navázal Štěpán Kulina. Miletín se dostával do trháku a jejich bleskovou šestiminutovku završil v šestapadesáté minutě Petr Jukl gólem na 2:5. Nepolisy by za tohoto stavu rády ukončili sezonu o půlhodiny dříve, to se ale nestalo, a Miletín tak mohl ještě navýšit své skóre. Hostům se znovu podařilo vstřelit sérii gólů v rychlém časovém sledu. V osmašedesáté minutě zvyšoval na 2:6 Martin Bartoníček, o dvě minuty později zkompletoval hattrick Zdeněk Urban. Pošramocenou reputaci si Nepolisy napravily jen částečně v závěru zápasu. V sedmdesáté sedmé minutě se bleskově prosadili oba týmy – za Nepolisy se trefil Radek Schubert, v miletínském dresu skóroval Jan Hátle. Domácího gólmana Jana Marka hosté překonali podeváté v osmdesáté první minutě, kdy přesně zakončoval Ondřej Kožíšek. Už pouze kosmetickou úpravu hokejového skóre zařídil o minutu později Radek Schubert, který druhým gólem v zápase snížil na konečných 4:9. Miletín se tak se soutěží rozloučil velkým výsledkem. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nepolisy
Milan Havlík - vedoucí mužstva Sokol Nepolisy: Chtěli jsme si zápas užít, party byla připravená, ale místo toho naši borci zápas totálně odflákli a tak jsme si udělali pouze ostudu. Neomluvitelné, hosté si v našem průchoďáku s chutí zastříleli.




Sestavy


TJ Sokol Nepolisy
J. Marko [-] - R. Zámečník [-] , M. Ullmann [-] (53. J. Vaníček [-] ) , P. Mizerík [-] , R. Chaloupka [-] , J. Smadiš [-] (62. T. Marek [-] ) - T. Hanuš [-] , M. Tlustý [-] (81. M. Spejchal [-] ) , J. Lihan [-] (67. R. Hanuš [-] ) - L. Pánek [-] , R. Schubert [-] -

SK Miletín
M. Richter [-] - J. Němeček [-] , T. Lámr [-] (76. O. Kožíšek [-] ) , J. Hátle [-] , M. Bartoníček [-] , Š. Kulina [-] (80. J. Kulhánek [-] ) , P. Jukl [-] , Z. Urban [-] (69. M. Drahonínský [-] ) , L. Kněžourek [-] , L. Nálevka [-] , L. Nosek [-]

ŽK: 20. M. Ullmann , 59. J. Smadiš - 73. M. Drahonínský , 77. J. Hátle , 88. M. Richter .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: Franěk Tomáš - KIEZLER Vlastislav, PÁLKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.