1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

21.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany díky gólům z prvního poločasu porazily Nový Hradec


Branky


0

Libčany rozehrály zápas s Novým Hradcem ofenzivně a díky tomu se dostaly do dvougólového vedení. Domácí dokázali před koncem poločasu snížit, a na začátku druhé půle dokonce sahali po vyrovnání. Libčany si ale nenechaly své vedení sebrat a vyhrály 1:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Libčany se ujímají vedení

Libčany vstoupily do zápasu s Novým Hradcem aktivně a svého soupeře už v úvodních minutách uzamkli na jeho polovině. Tlak se hostům poprvé vyplatil v šestnácté minutě, kdy skóre zápasu otevřel záložník Lukáš Hubička. Vedoucí branka nabudila hosty k ještě intenzivnější ofenzivní hře. Soustavné obléhání domácího pokutového území gradovalo v devětadvacáté minutě, kdy druhý gól Libčan vstřelil Jaroslav Mádlo. Hosté se dostali do klidnějšího náskoku, na který ale dokázal Nový Hradec rychle reagovat. Zhruba pět minut před koncem poločasu se z levé strany probil do vápna hostů Tomáš Matějka, který střelou na vzdálenější tyč korigoval na poločasových 1:2.

Domácí si komplikují cestu za vyrovnáním

Těsný výsledek dával Novému Hradci do druhého poločasu reálné naděje na vyrovnání. Toho se mohli domácí dočkat hned v úvodu druhé půle, svoji šanci ale domácí neproměnili. Situace ohledně vyrovnání se Novému Hradci zkomplikovala v šestašedesáté minutě, za své protesty vůči výrokům rozhodčího viděl Michal Neppl druhou žlutou kartu v zápase, a proto musel opustit hřiště. Přesilová hra Libčanům vyhovovala a hosté se dostávali do nebezpečných gólových šancí. Na domácího brankáře Jana Sedláčka ale nedokázali hráči Libčan najít podobný recept jako v prvním poločase, a těsné skóre 1:2 tak vydrželo až do konce zápasu. 



Sestavy


FC Nový Hradec Králové
J. Sedláček [-] - L. Jarotek [-] , T. Matějka [-] , M. Šmíd [-] , O. Vik [-] , M. Neppl [-] , M. Sajvera [-] , M. Páter [-] , J. Kašpar [-] , P. Vopálka [-] , M. Hloušek [-] (60. J. Bonhard [-] )

SK Libčany
M. Tošovský [-] - D. Hůlka [-] , T. Kabeláč [-] , L. Hubička [-] , J. Mádlo [-] (63. M. Bořke [-] ) , P. Jiřík [-] , S. Libřický [-] (87. T. Sýkora [-] ) , M. Hofman [-] , A. Polyakov [-] (51. O. Karanský [-] ) , M. Černý [-] , M. Mařas [-]

ŽK: 55. O. Vik , 59. M. Neppl - 47. T. Kabeláč , 58. L. Hubička , 61. M. Černý . ČK: 66. M. Neppl .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Hlaváč Martin - HORSKÝ Leonard, KUDLÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.