2:3
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

20.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Hradec smazal dvougólovou ztrátu a z Miletína si odvezl tři body


Branky


33. Z. Urban , 43. T. Novotný - 76. J. Kašpar , 88. M. Neppl , 90. M. Šmíd
0

Patnáctý Miletín a čtrnáctý Nový Hradec se utkali v důležitém utkání. Zápas se dlouhou dobu lépe vyvíjel pro domácí barvy - Miletín ještě čtvrthodiny před koncem vedl 2:0. V posledních minutách ale hosté sebrali zbytky sil a díky třem gólům otočili na konečných 2:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Miletín se ujímá vedení

Důležité utkání týmů ze spodku tabulky se odehrávalo v bojovném duchu. Oba týmy si byly vědomy cennosti každého bodu, a proto se hrálo vyrovnané utkání. Žádný z týmů nechtěl udělat chybu, která by mohla vést k inkasované brance. Hostům se příliš nedařilo vytvářet si vyložené příležitosti před domácím brankářem Miroslavem Richterem. Ani Miletínští nebyli v tomto ohledu o mnoho úspěšnější, přesto se mohli po prvním poločase radovat z vedení. V 33. minutě se po standardní situaci prosadil Zdeněk Urban. Domácí si tak do kabin odnesli těsné vedení. 

Nový Hradec v závěru zápasu otáčí skóre

Ve druhém poločase Nový Hradec ožil a zaktivizoval své ofenzivní řady. Přesto že hosté zlepšili svůj výkon, z branky se opět radovali domácí. Po hodině hry Miletín zvýšil na 2:0, když se po další standardní situaci trefil Tomáš Novotný. Dvougólové vedení domácí tým ukolébalo k přílišné pasivitě, čehož Nový Hradec dokázal využít v závěru zápasu. V 76. minutě se o kontaktní branku postaral Jan Kašpar. Tato branka povzbudila hosty k závěrečnému náporu, ze kterého se domácí tým jen těžko vymaňoval. Tlak Nového Hradce gradoval v posledních minutách zápasu. V 88. minutě vyrovnával na 2:2 Michal Neppl a o další dvě minuty se o kompletní obrat výsledku zasadil Martin Šmíd. Nový Hradec tak díky mocnému finiši zvítězil na hřišti Miletína 2:3. 



Sestavy


SK Miletín
M. Richter [-] - J. Hátle [-] , F. Vondrouš [-] (73. Š. Kulina [-] ) , Z. Urban [-] , J. Němeček [-] , M. Krátký [-] (78. L. Nálevka [-] ) , I. Ročín [-] , O. Machačka [-] , P. Jukl [-] , T. Novotný [-] , L. Nosek [-]

FC Nový Hradec Králové
J. Sedláček [-] - L. Jarotek [-] , T. Matějka [-] , M. Jindra [-] , A. Jarotek [-] , M. Šmíd [-] , M. Páter [-] , M. Kotouček [-] (19. M. Neppl [-] ) , J. Kašpar [-] , P. Vopálka [-] , L. Matějka [-] (23. J. Jindra [-] )

ŽK: 45. O. Machačka , 62. M. Krátký , 65. T. Novotný , 87. M. Richter - 36. A. Jarotek , 69. M. Šmíd , 72. J. Jindra , 82. J. Kašpar , 90. L. Jarotek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Fišer Pavel - FRANĚK Tomáš, JANOTA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.