Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 13:30

26.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rovné dokonalo svou záchranářskou misi


Branky


0

První Libochovice měly v hlavě hlavně oslavy postupu do I.A třídy. Výkonem tak zklamaly.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil jasně domácím

Kdo měl v utkání Rovné - Libochovice motivaci netřeba dlouho pátrat. Hosté už přijeli s vědomím, že celou soutěž vyhráli a postoupili do I.A třídy. Navíc v den zápasu připravovali postupové oslavy. To domácí potřebovali minimálně bod k udržení jedenáctého místa, které znamenalo záchranu. Na podzim Rovné v Libochovicích překvapilo, když si po remíze 3:3 a prohraném penaltovém rozstřelu odvezlo cenný bod. Rovné nechtělo ponechat nic náhodě a předvedlo i díky libochovické benevolenci velmi dobrý poločas. Ve 13. minutě domácí udeřili poprvé, když se po přetaženém centru prosadil Vilánek. Za dalších dvacet minut to bylo 2:0, k dorážce se dostal Kotrba a Netolický byl v brance bezmocný. Běžela 39. minuta a diváci si mohli potřetí zakřičet GÓL! To se zlbízka prosadil Jakub Drobný a domácí si do kabiny odnesli velmi slibné vedení v poměru 3:0.

Libochovice už ztrátu nedohnaly

Po změně stran začaly padat góly i na druhé straně. Hosté přeci jen chtěli zmírnit nepříznivý stav, jako prvnímu se to podařilo Srbeckému. Ten měl v 66. minutě po přihrávce Řezníčka snadnou práci - 3:1. Jakékoliv šance na zvrat v utkání však Libochovicím sebrala 77. minuta. To se trefil Michal Šámal a Rovné vedlo 4:1. Tečku za vlastně poklidným utkáním udělal v 85. minutě Michal Hudik, který zamířil do černého po rychlém brejku. Rovné tak předvedlo parádní stíhací jízdu. Vždyť z posledních šesti zápasů vydolovalo 16 bodů a skončilo jedenácté. Libochovice zakončily ročník 2015/16 na první místě, v konečném zúčtování nasbíraly 52 bodů.



Ohlasy k zápasu


Podřipan Rovné
Zdeněk Fengl, vedoucí TJ Podřipan Rovné: "Libochovice měly v hlavě spíše oslavy, než náš zápas. Do poločasu jsme si vytvořili náskok, který hráči po pauze udrželi. Soupeř mi připomínál Plzeň, která po oslavách mistrovského titulu také zrovna nezářila."

FK Libochovice
Václav Řezníček, trenér FK Libochovice: "Je pravda, že už jsme těžko hledali motivaci. Na zápas jsme přijeli pozdě, měli jsme vlastně díky volnému losu dva týdny pauzu. Byla to zasloužená porážka, oslavy nám to ale nepokazilo."



Sestavy


Podřipan Rovné
M. Doubrava [-] - L. Řezáč [-] (21. V. Migra [-] ) , M. Šámal [-] , T. Boura [-] , L. Kouba [-] , R. Vilánek [-] , T. Cuchý [-] , L. Ullman [-] (66. L. Suchomel [-] ) , M. Fuksa [-] , J. Drobný [-] , Š. Kotrba [-]

FK Libochovice
V. Netolický [-] (46. M. Srbecký [-] ) - O. Hudik [-] (46. J. Kratochvíl [-] ) , M. Řezníček [-] , P. Tuček [-] , T. Urban [-] , M. Hudik [-] , F. Červený [-] (78. L. Horký [-] ) , J. Košťál [-] , L. Chlouba [-] (46. J. Karfilát [-] ) , O. Wiesner [-] (46. J. Šturm [-] ) , O. Novák [-]

ŽK: 62. V. Migra - 2. J. Košťál .
Hráči zápasu: M. Doubrava - M. Hudik .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Černý František - FENCL Jakub, HUBÁLEK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.